Codē florbola turnīrā uzvar komanda Vectēvs

2015-02-22 12:39

Sestdien, 21. februārī Codes pamatskolas sporta zālē florbola entuziasti sacentās par «Baltās bumbas» čempiona kausu un medaļām.

Turnīrā piedalījās sešas komandas, kuras tika sadalītas divās grupās. A grupā spēlēja — «Code», «Īslīce» un «Uzvara», B grupā — «Bauska», «Vectēvs» un «IMIS».

A grupā uzvarēja «Code». Komanda pēcspēles soda metienos uzvarēja «Uzvaru» ar 3:2, bet pret vienību «Īslīce» uzvara ar 3:1. Otrā vieta grupā īslīciešiem, kuriem panākums pret «Uzvaru» ar 3:0.

B grupas augšgalā vienība «Bauska», kura mačā pret «Vectēvs» atspēlējās no 0:3 un beigās svinēja uzvaru ar 4:3. Baušķeniekiem arī panākums pret «IMIS» ar 8:0. «Imīšiem» grupu spēlē neizdevās gūt nevienus vārtus un spēlē pret «Vectēvs» piedzīvots zaudējums ar 0:4.

Pirmajā pusfinālā tikās divas Codes pagasta komandas. Pamatlaikā florbola komandas «Vectēvs» un «Code» spēlēja neizšķirti, 2:2, bet pēcspēles soda metienos precīzāki bija pirmie.

Otrajā pusfināla spēlē «Bauska» ar 7:5 uzveica Īslīces florbolistus.

Par piekto vietu cīnījās uzvarnieki un «IMIS». Šajā duelī pārāki ar 2:3 bija otrie.

Bronzas medaļas šoreiz vienībai «Īslīce», kura ar rezultātu 4:0 uzveica «Codi».

Finālā tikās komandas, kuras cīnījās jau grupu turnīrā. «Vectēvs» prasmīgāk realizēja savas iespējas un svinēja uzaru pār «Bausku» ar rezultātu 2:1 izcīnot Codes pagasta «Baltās bumbas» čempiona titulu.

Komandas «Vectēvs» kapteinis, Artūrs Žilinskis pēc sacensībām «Bauskas Dzīvei» pastāstīja, ka komanda finālam bija noskaņojusies īpaši. «Zinājām, ka mums jāspēlē no aizsardzības. Grupu spēlēs pret baušķeniekiem cietām zaudējumu, bet finālā viss sākās no jauna. Prieks, ka pateicoties komandas darbam, izcīnījām uzvaru,» tā A. Žilinskis.

Komandā «Vectēvs» spēlēja – Artūrs Žilinskis, Guntars Krukovskis, Konstantīns Mališevs, Endijs Matulēns, Oskars Švāgers, Reinis Lapiņš, Elvijs Artimovičs, Edijs Francis, Gatis Paskevics

Komandā «Bauska» spēlēja – Jānis Akmentiņš, Armīns Taminskis, Artūrs Dulbe, Edgars Ķibilds, Kristaps Caune, Matīss Dreguze, Gatis Ivanāns, Andris Zuts, Raitis Zeņuks.

Komandā «Īslīce» spēlēja – Armands Lauva, Romualds Paulovičs, Emīls Čekovskis, Jānis Dimitrijevs, Ričards Afanasjevs, Tedijs Turks, Edijs Velhoviks.

Codē florbola turnīrā uzvar komanda Vectēvs

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija