Codes kausu izcīna "Vecā Bauska"

2014-10-25 21:43

Sestdien, 25.oktobrī, aizvadīts „Codes kauss florbolā”. Uz sacensībām ieradās septiņas komandas, kuras tika sadalītas divās apakšgrupās. A grupā spēlēja - «Ceraukste», «Codīte», «Vectēvs» un «IMIS». B grupā - «Gailīši», «Vecā Bauska» un «Jauncode» Katras grupas divas labākās komandas turpināja ciņu par medaļām pusfinālā un finālā.

Pēc izspēlētajām grupu spēlēm turnīrs beidzās komandām «IMIS», «Gailīši» un «Ceraukste», kuri ierindojās attiecīgi septītajā, sestajā un piektajā pozīcijā. «IMIS» spēlētāji zaudēja «Vectēvs» vienībai ar 1:3, ceraukstiešiem kapitulēja ar 2:3, savukārt «Codītei» piekāpās ar rezultātu 2:3.

Vienībai «Gailīši» izdevās gūt vienu punktu, kad pēcspēles soda metienos ar rezultātu 4:5 nācās atzīt jauncodiešu pārākumu, bet pēdējā mačā zaudēts baušķeniekiem ar 0:2.

Ceraukstieši izcīnīja uzvaru pret imīšiem ar rezultātu 3:2, bet zaudējumi piedzīvoti pret «Codīte» un «Vectēvs» komandām, ar rezultātiem 0:3 un 1:5.

Pusfināla spēles ritēja ļoti sīvi. Vispirms «Vecā Bauska» pēcspēles soda metienos ar rezultātu 3:2 uzvarēja «Vectēvs» komandu, bet «Codīte» un «Jauncode» duelī pārāki bija pirmie ar rezultātu 2:1.

Spēlē par trešo vietu tikās «Vectēvs» un «Jauncode» pārstāvji. Ļoti aizraujošā un sīvā cīņā uzvarēja vectētiņi, kuri prata atspēlēties no nelabvēlīgā 0:2 un līdz spēles beigām prata panākt 4:3 izcīnot trešo vietu turnīrā.

Finālā nervus «Vecajai Bauska» pakutināja «Codīte». Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 1:1, un sekoja pēcspēles soda metieni. Pieredze dara savu, un mazāk rokas notrīcēja baušķeniekiem, kuri uzvarēja savus pretiniekus, izcīnot Codes kausu florbolā.

Artūrs Žilinskis, trešās vietas ieguvējs, komandas «Vectēvs» kapteinis uzskata, ka turnīrā visas komandas aizvadīja labas un saspringtas spēles, piebilstot, ka kādam paveicās mazāk, kādam vairāk.

«Nekad pret baušķeniekiem mums neveicās», stāsta otrās vietas ieguvējs Justs Baltmanis, kurš uzteic komandas biedrus par labi aizvadīto turnīru.

 «Vecā Bauska» spēlētāji savu labo sniegumu komentē, ka šādos turnīros vislielākais sabiedrotais cīņā par pirmo vietu ir pieredze. Kā zinām, baušķenieki ir šā turnīra vairākkārtējie čempioni.

 

1.vieta «Vecā Bauska» - Edgars Cimermanis, Raitis Cimermanis, Agris Grandovskis, Guntars Grandovskis, Armīns Timinskis, Jānis Akmentiņš, Aivars Melderis, Lotārs Melderis, Kārlis Ķikurs.

2.vieta «Codīte» - Artis Štrovalds, Justs Baltmanis, Gatis Pelēķis, Vitālijs Ivanovs, Āris Rotbergs, Endijs Matulēns, Kristaps Kalniņš, Kristaps Kurpnieks, Artūrs Breijers, Kristaps Kaņeps, Ainars Rumpans.

3.vieta «Vectēvs» - Guntars Krukovskis, Oskars Švāģers, Artūrs Žilinskis, Konstantīns Mališevs, Aivis Brakovskis, Tedijs Turks, Armands Lauva, Edijs Velhoviks, Jānis Dimitrijevs, Ričards Afanasjevs.  

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Codes kausu izcīna Vecā Bauska

Florbols

Melnais Snaiperis. | 2014-10-25

Bija interesanti paspēlēt. :) (prieks)

Jauna diskusija