PAPILDINĀTS. FK «Bauska» florbola komandu pamet trīs spēlētāji

2015-12-18 18:44

 

Florbola kluba (FK) «Bauska» komandā turpinās spēlētāju rotācija. Komandu līdz sezonas beigām pametis Dinārs Vaitaitis, Aivis Barkovskis un Elvis Holsts. 
 
Florbola klubā (FK) «Bauska» turpinās sastāva pārmaiņas. Jau informējām, ka komandu līdz sezonas beigām pametis Dinārs Vaitaitis, turpmāk viņš pārstāvēs galvaspilsētas klubu «Mogo – RTU/Rockets». Tā pat pārejas uz citiem klubiem nokārtotas arī Aivim Barkovskim un Elvim Holstam.
 
 
AIVIS BARKOVSKIS UZ FK «RĪGA»
Aivis Barkovskis oficiāli tiek izīrēts FK «Rīga» komandai. Savā pēdējā spēlē Bauskas vienības sastāvā laukumā viņš izgāja 6.decembrī viesos pret «Ulbroku», mačā punktus negūstot.
 
FK «Bauska» bijušajam uzbrucējam debijas mačs jaunajā klubā būs svētdien, kad rīdzinieki uzņems «Lielvārdi».
 
«Klubu mainu dzīves apstākļu spiests. Strādāju Ogrē. Drīzumā plānoju uzsākt mācības un pārcelties uz Rīgu, tāpēc apvienot treniņus un spēles Bauskas komandā būtu apgrūtinoši. Sazinājos ar vienības «Rīga» kapteini. Apjautājos vai ir iespēja spēlēt. Drīz ar mani sazinājās komandas treneris un uzaicināja uz treniņu. Atrādījos, un man piedāvāja spēlēt,» stāsta A. Barkovskis.
 
FK «Bauska» komandas treneris Ingus Panteļejevs, lai arī nekādus šķēršļus spēlētāja pārejai neliktu, bija pārsteigts. Ar viņu netika pārmīts neviens vārds. «Aivis man neko nepateica. Cik man zināms, viņš runāja ar SC «Mēmele» direktori Līgu Rimševicu. Šāda rīcība parāda spēlētāja attieksmi pret treneri. Acīmredzot Aivis ar manām darbībām nebija apmierināts. Jebkurā gadījumā vēlu viņam veiksmi, izaugsmi un panākumus,» tā I. Panteļejevs.
 
 
 
ELVIS HOLSTS UZ «ULBROKA/FS MASTERS»
FK «Bauska» komandas bijušais vārtsargs Elvis Holsts savu debiju «Ulbroka/ FS Masters» komandā piedzīvos jau šodien. Tāpat kā Aivis un Dinārs, arī Elvis jaunajam klubam pievienojies uz īres nosacījumiem līdz sezonas beigām. Jātzīmē, ka «Ulbrokai» šogad pievienojās vēl viens bijušais Bauskas komandas spēlētājs - Toms Niedre. 
 
Ingus Panteļejevs stāsta, ka Elvis aiziešanu no kluba pamato ar darbu ārpus Bauskas. «Elvis netiek uz treniņiem. Līdz ar to samazinās viņa spēles laiks. Viņš ir prasmīgs vārtsargs, kuram nepieciešami treniņi un spēļu prakse. Bauskā abus apvienot nevarēja,» situāciju komentē treneris.
 
Trenere teikto apstiprina pats spēlētājs. «Braukāt no Rīgas uz Bausku uz katru treniņu ir ļoti laikietilpīgi. Jāizbrauc piecos pēcpusdienā un atpakaļ galvaspilsētā esmu tikai pusnaktī. Sakarā ar skolu uz treniņiem netiktu trešdienās un uz spēlēm sestdienās. Jau vasarā komandas «Ulbroka» treneris ar mani runāja, bet tobrīd jautājums par pāreju nebija tik aktuāls. Pēc pēdējās spēles Ulbrokā, tierši es izrādīju interesi. Treneris Andris Pīlups ar prieku vēlējās mani redzēt savā komandā,» par pāreju stāsta Elvis Holsts. Spēlētājs gan atzīst, ka pavisam pamest «Bauskas» komandu viņš negrasās. «Šis ir pagaidu variants, lai nodrošinātu pienācīgu treniņu apmeklējumu,» tā E. Holsts.
 
 
DINĀRS VAITAITIS UZ «MOGO-RTU ROCKETS»
Dinārs oficiāli tiek izīrēts «Mogo – RTU/Rockets» komandai Rīgā. Baušķenieks savā pēdējā spēlē Bauskas vienībā laukumā izgāja 6.decembrī viesos pret «Ulbroka», mačā punktus negūstot.
 
Zīmīgi, ka tā pat kā Rolanda Kovaļevska debijas mačs, arī Dināra debijas spēle jaunās komandas kreklā būs pret savu bijuši klubu FK «Bauska» sestdien, 19. decembrī.
 
«Galvenais iemesls manai pārejai ir nespēja apvienot darbu ar treniņiem Bauskā. Jūtot cieņu pret trenera darbu un spēlētājiem, izlēmu meklēt iespēju trenēties un spēlēt Rīgā. Uzskatu, ka tikai doties uz mačiem nav godīgi nedz pret trenera darbu nedz spēlētājiem, kuri regulāri apmeklē treniņus,» pārejas iemeslus stāsta D. Vaitaitis.
 
FK «Bauska» komandas treneris Ingus Panteļejevs atbalsta Dināra lēmumu. «Viņš paskaidroja, ka sakarā ar darbu nespēs apmeklēt treniņus Bauskā. Uzskatu, ka liegt iespēju viņam trenēties un spēlēt kur citur nav pamatojuma. Apmeklējot tikai spēles viņš negūst nekādas izaugsmes iespējas. Dinārs ir prasmīgs spēlētājs, viens no komandas balsta aizsargiem. Protams, viņa zaudējums ir nopietns, bet patlaban tāda ir situācija,» tā I. Panteļejevs.
 
Treneris gan nezaudē optimismu. «Nevar noliegt, ka komandā notiek paaudžu maiņa. Cīņa par iekļūšanu play-off turpināsies neskatoties uz sastāvu. Iespējams, šī un nākamā sezona būs ļoti smaga līdz jaunie spēlētāji izaugs virslīgas līmenim, bet pēc tam, manuprāt, mēs būsim tikai spēcīgāki nekā līdz šim,» situāciju komandā komentē treneris.
 
Ja komandas savā starpā neveic atsevišķu vienošanos, īres summa sastāda vienas minimālās mēnešalgas apjomu.
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

 

PAPILDINĀTS. FK «Bauska» florbola komandu pamet trīs spēlētāji

//

Superstāri | 2015-12-19

Pamācaties no Levīša, puišeļi!!

Jauna diskusija