FK «Bauska» nedēļas nogalē uzvar un zaudē, A. Barkovskis grasās pamest komandu

2016-10-24 16:44

«Elvi» vīriešu florbola līgas čempionātā florbola klubs «Bauska» aizvadītās nedēļas nogalē spēlēja divās izbraukuma spēlēs.

Sestdien, 22.oktobrī «Bauska» devās uz Talsiem, kur nūjas tika krustotas ar «Talsi/Irlava» florbolistiem, bet dienu vēlāk, 22.oktobrī baušķeniekie viesojās pie galvaspilsētas kluba FK «Rīga.»

Talsos Bauskas komanda uzvarēja ar 8:4. Tā bija sezonas pirmā uzvara spēles pamatlaikā. Talsos «Bauska» vienības sastāvā trūka trīs svarīgi spēlētāji – Andis Levītis, Aivis Barkovskis un Gints Velmunskis. Tiesa, beidzot komandai netikai treniņos, bet arī spēlē pievienojās ilgadējais vārtsargs Elvis Holsts, kurš pēc gada prombūtnes «Ulbrokas» komandā atgriezies «Bauskas» sastāvā.

Baušķenieki pēc pirmā perioda nonāca iedzinējos ar 1:2. Mača vidusdaļā viesi aktivizējās un guvu četrus bezatbildes vārtus.
Spēles pēdējās 20 minūtēs komandas divas reizes apmainījās ar vārtu guvumiem, bet punktu mačam pielika Romualda Pauloviča precīzais raidījums, kas nodrošināja viesiem no Bauskas uzvaru ar 8:4.  Labākais spēlētājs «Bauskas» rindās – Elvis Holsts, kurš atvairīja 33 no 37 pretinieku metieniem.

Dienu vēlāk «Bauska» viesojās Rīgā. Vietējais klubs «Rīga» baušķeniekus uzvarējuši astoņās no deviņām tikšanās reizēm. Diemžēl, bet arī šoreiz, viesiem no Bauskas neizdevās pārtraukt ieilgušo neveiksmju sēriju. Šoreiz zaudējums ar 4:9. Tāpat kā Talsos, arī Rīgā baušķenieku rindās iztrūka– Andis Levītis, Aivis Barkovskis un Gints Velmunskis.
Spēles ievadā mājinieki 15 sekunžu laikā guva divus vārtus. Rezultatīvu atbidi sniedza viesu komandas spēlētājs un kapteinis Jānis Akmentiņš, bet mājinieki vēl reizi periodā meta precīzi.

Otrais periods «Bauskai» izvērtās pagalam neveiksmīgs. Lai arī jau pašā perioda ievadā precīzi meta mūsu komandas spēlētājs Māris Akmentiņš, mājinieki atbildēja  ar četriem vārtu guvumiem pēc kārtas. Viesu komandas labā vienus vārtus mazākumā atguva Nikita Maksurovs. Pirms pēdējās trešdaļas rezultāts 8:3 rīdzinieku labā.

Pēdējās divdesmit minūtes bija ļoti mazrezultatīvas. Komandas guva pa vieniem vārtiem katra, abus – nevienādos sastāvos. Vispirms mājinieki iemeta mazākumā, bet 20 sekundes pēc tam otros vārtus mačā guva Nikita. Spēle noslēdzās ar 9:4 florbola kluba «Rīga» labā. Labākais spēlētājs FK «Bauska» rindās – Valdis Vāvers.

Bauskas komanda ar diviem panākumiem sešās spēlēs ieņem pirmspēdējo vietu tabulā, tiesa, tikai par punktu atpaliekot no «play-off» zonas.
 

FK «Bauska» komandas treneris Ingus Panteļejevs par aizvadītajām spēlēm.

Kas Talsos izdevās, bet Rīgā nē?
- Talsos izdevās realizēt savas iespējas, iespēlēt jaunas kombinācijas. Šajā spēlē bija redzami treniņa rezultāti. Florbolisti izskatījās labi, fiziski spēcīgi un pārliecināti. Rīgā viss bija gluži pretēji – bijām lēni un neizmantojām savas iespējas. Rīgā pretinieki zdarīja 46 metienus  pa mūsu vārtiem. Tas liecina par spēlētāju nevarēšanu izsekot saviem pretspēlētājiem, nebloķējām metienus.
Abos mačos komandai nepalīdzēja Andis Levītis, Gints Velmunskis un Aivis Barkovskis.
- Andis abas dienas netika darba dēļ. Gints florbolam uz laiku metis mieru, par prioritāti izvēloties mācības un darbu. Viss kārtībā. Aivis paziņoja, ka turpmāk komandā vairs nespēlēs. Sīkāk neko nezinu. Šonedēļ tiksimies, visu izrunāsim. Turpmāk viņš plāno spēlēt komandā «Ķekava».
 
Rezultativitātes punktus FK «Bauska» komandas labā pret vienību «Talsi/Irlava» guva – Toms Nidre – 3+1, Valdis Vāvers, Pēteris Zeltiņš – 1+2, Romualds Paulovičs – 2+0, Jānis Akmentiņš – 1+0, Nikita Maksurovs, Māris Akmentiņš – 0+1.
 
Rezultativitātes punktus FK «Bauska» komandas labā pret vienību «Rīga» guva – Nikita Maksurovs – 2+1, Māris Akmentiņš, Jānis Akmentiņš – 1+0, Toms Niedre, Pēteris Zeltiņš, Valdis Vāvers – 0+1.
 
Nākamā cīņa baušķeniekiem 29.oktobrī Stalbē pret vietējo «Pārgauja» vienību.
 

FK «Bauska» nedēļas nogalē uzvar un zaudē, A. Barkovskis grasās pamest komandu

fl

Garais | 2016-10-26

Kāda viņam izaugsme,spaigā kā pāvs ,meistars atradies,1 līga un trešā maiņa.....

AIVIS

Valērijs! | 2016-10-24

Rižā lapsa kūmiņš tikai blandās. Ar viņa attieksmi visi ceļi ved uz 1. līgu!

Re:AIVIS

Jurgis | 2016-10-25

Ko Tu raudi? Ja grib, lai jau iet! Citur vismaz izauksmi dabūs varbut!

Jauna diskusija