FK «Bauska» saglabā vietu labāko astotniekā

2017-10-30 14:12

Latvijas florbola Elvi līgā vīriešiem 28.un 29.oktobrī FK «Bauska» viesos spēlēja pret «Rubene» un «Lielvārde/Fat Pipe» komandām nespējot gūt panākumus.

Bauskas klubs sestdien, 28.oktobrī spēlēja Kocēnos pret vietējo «Rubene». Spēles sākums labāks padevās viesiem, kuri pateicoties Māra Akmentiņa un Toma Niedres vārtu guvumiem izvirzījās vadībā ar 2:0. Spēles turpinājums baušķeniekiem pagalam neveiksmīgs. Mājinieki otrā perioda beigās un trešā sākumā kopumā guva deviņus bezatbildes vārtus, praktiski nodrošinot panākumu. Kaut Bauskas klubs visiem spēkiem centās atspēlēties un guva trīs vārtus, spēlē baušķeniekiem zaudējums ar 5:10.

Komandas labā 2+2 Mārim Akmentiņam, kuram arī labākā spēlētāja gods, savukārt 1+1 Romualdam Paulovičam, bet divas rezultatīvas piespēles atdeva Ģirts Laugalis.Savā pirmajā sezonas spēlē pie vārtu guvuma tika arī Pēteris Zeltiņš.
 
Dienu vēlāk, 29.oktobrī «Bauska» spēlēja pret čempionāta līdervienību «Lielvārde/Fat Pipe». Lielvārdiešiem pirms cīņas bija iekrāta perfekta septiņu nezaudēto spēļu bilance un baušķenieki bija ļoti tuvu, lai šo sēriju pārtrauktu.

Bauskas klubam teicamas padevās spēles pirmās desmit minūtes, kuru laikā gūti pieci vārti un vadība ar 5:1. «Lielvārde» līdz perioda beigām atbildēja ar trīs precīziem metieniem un pēc perioda 5:4 «Bauskas» labā.

Komandu «košanās» turpinājās arī otrajā periodā, kura ievadā divu vārtu pārsvaru viesu labā atjaunoja Romualds Paulovičs. Mājinieki rezultātu izlīdzināja, bet pateicoties ļoti aukstasinīgi realizētam soda metienam jeb «bullītim» vadību «Bauskai» atguva Toms Niedre. Ļoti sāpīgus vārtus baušķenieki zaudēja otrā perioda pēdējā sekundē un pirms izšķirošās trešdaļas rezultāts neizšķirts – 7:7.  Visa perioda laikā viesi no Bauskas neizmantoja vairākas teicamas vārtu gūšanas iespējas, kamēr pašu vārtos no vairākiem zaudētiem goliem komandu glāba Elvis Holsts.

Atgriežoties komandā rezultatīvi turpina spēlēt Pēteris Zeltiņš, kura vārti pašā trešā perioda ievadā ļāva «Bauskai» atkal izvirzīties vadībā. Diemžēl, bet šie bija viesu komandas pēdējie vārti Lielvārdē. Mājinieki izvirzījās vadībā ar 9:8. Lielisku iespēju netikai izlīdzināt rezultātu, bet arī pārņemt vadību neizmantoja baušķenieki, kuri spēlējot minūti 3 pret 5 laukuma spēlētājiem, bet kopumā četrās vairākumā pavadītajās minūtēs nespēja gūt vārtus.  Mājinieki atlikušajā laikā guva trīs vārtus un ar 12:8 pārspēja FK «Bauska» komandu. Lielvārdieši teicami darbojās vairākumā realizējot četras no četrām iespējām.

Bauskas novada komandas labā ar 3+1 izcēlās Pēteris Zeltiņš, kuram arī labākā spēlētāja balva, bet 2+1 Tomam Niedrem. Divas rezultatīvas piespēles atdeva Ģirts Laugalis, bet pa vārtiem guva Romualds Paulovičs, Māris Akmentiņš un Vitālijs Ivanovs. Pa rezultatīvai piespēlei Artūram Dulbem un vārtsargam Elvim Holstam.

FK «Bauska ar 12 punktiem astoņās spēles atrodas sestajā vietā 12 komandu konkurencē. Nākamā spēlē baušķeniekiem 3.novembrī, kad florbolisti pirmo reizi sezonā spēlēs savu skatītāju priekšā sporta namā «Mēmele».

FK «Bauska» saglabā vietu labāko astotniekā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija