FK «Bauska» turpina buksēt

2017-01-23 16:00

 

    Bauskas florbola klubs FK «Bauska» 21. un 22. janvārī Elvi vīriešu virslīgas čempionātā cīnījās florbola laukumos mājās un arī izbraukumā.


Foto – Elīna Gruncka
Romualds Paulovičs (nr.15) FK «Bauska» komandas labā spēlē pret FK «Rīga» guva divus vārtus


Bauskas virslīgas klubs joprojām cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Baušķenieki pēdējās četrās cīņās iekrājuši tikai divus punktus sarežģījot cīņu par kāroto astotu vietu, kura nodrošina dalību izslēgšanas spēlēs. Savu skatītāju priekšā «Bauska» 21.janvārī sacentās ar FK «Rīga» spēlētājiem, kuri ar 18 punktiem ieņem 8.vietu līgā. Mājinieki spēles gaitā bija vadībā ar 1:0, 2:1 un 3:2, tomēr viesi trešā perioda sākumā pārņēma vadību. Baušķenieku labā septiņas minūtes pirms spēles beigām izlīdzinājumu 4:4 panāca Romualds Paulovičs gūstot savus otros vārtus spēlē. Pagarinājumā savas iespējas labāk realizēja galvaspilsētas klubs izcīnot uzvaru ar 5:4.

Dienu vēlāk, 22.janvārī «Bauska» viesojās Valmieras Olimpiskajā sporta centrā, lai cīnītos ar «Rubeni», kas tabulā atrodas 5.vietā.

Baušķenieki cīņu sāka raženi. Romualda Pauloviča un Nikitas Maksurova vārti pirmo periodu ļāva noslēgt ar 2:1 vadību. Otrajā periodā tika gūti tikai vieni vārti un to paveica rubenieši izlīdzinot rezultātu. Mājinieki uzvaru nodrošinājā spēlēs pēdējā nogriežņa pašā sakumā, gūstot divus vārtus minūtes laikā, bet vēlāk «Rubene» vēl reizi pārspēja baušķenieku vārtu vīru Elvi Holstu. Elvis rubeniešiem spēles izskaņā neļāva gūt sestos vārtus atvairot soda metienu. Pēdējās divas minūtes baušķenieki spēlēja mazākumā, vārti vairs netika gūti un FK «Bauska» zaudēja ar 5:2.

FK «Bauska» ar izcīnītiem 13 punktiem 18 spēlēs ieņem pirmspēdējo – 11 vietu čempionātā. Četras spēles līdz regulārā turnīra beigām, baušķenieki no kārotās astotās vietas atpaliek par pieciem punktiem. Tiesa, konkurentiem ir spēle vai pat trīs rezervē, tāpēc iekļūšana labāko astotniekā Bauskas komandai ir vairāk nekā sarežģīts uzdevums.

Nākamā spēle FK «Bauska» vīriem 28.janvārī savās mājās pret SK «Pārgauja» florbolistiem.
 

 

FK «Bauska» turpina buksēt

F

Garais | 2017-01-23

Paldies.

F

Garais | 2017-01-23

Kur pazudis Zeltiņš ka nespēlē,tāpat Niedre, kluba vadība var informēt lidzjūtejus

Re:F

Antons | 2017-01-23

Niedre traumēts, Zeltiņš ārzemēs.

Jauna diskusija