FK Uzvara kļūst par Iecavas novada atklātā 7x7 futbola turnīra čempioniem

2015-08-20 16:01
FK Uzvara.
 
Trešdien, 19. augustā par Iecavas novada atklātā čempionāta 7x7 futbolā uzvarētājiem kļuva Bauskas novada, Gailīšu pagasta vienība FK «Uzvara.»

Iecavas novada čempionātā futbolā 7x7 piedalījās sešas komandas – «Lats uz nedēļu/FK Partyzāns», «Eiro 42», «Ballu Motors», «FK 87», «Santos «un «FKUzvara.»
Komandas izspēlēja katra ar katru divu apļu turnīru, pēc kura cīņā par zeltu tikās 1. un 2. vietas ieguvēji, bet par bronzu sacentās 3. un 4. vieta.

Uzvarnieki uz čempiona titula iegūšanu pieteicās jau grupu spēlēs. Pirmajā aplī «Uzvara» bez problēmām guva panākumus visās piecās spēlēs, grūtāko uzvaru gūstot ar 2:0 pret tik pat spēcīgo pretinieku, sīvāko konkurentu uz uzvaru čempionātā –  «FK 87» no Jelgavas. Nelielu pretestību spēja izrādīt «Ballu Motors» taču arī šis pretinieks pārspēts ar 4:1.

Otrajā aplī piedzīvoti divi zaudējumi. Viens no tiem piešķirts par neierašanos uz spēli, kurai nedz «Uzvarai» nedz pretiniekam «Lats uz nedēļu» pēc turnīra tabulas izvietojuma nebija nozīmes. Otrs zaudējums pret sīvākajiem pretiniekiem «FK 87» ar 3:6.

Finālā, 19. augusta vakarā tikās «FK Uzvara» un «FK 87» komandas. Spēles sākumā uzvarnieki mērķtiecīgāk virzījās uz pretinieku vārtiem, vairākkārt tos bīstami apdraudot. Pēc pirmajiem neveiksmīgajiem mēģinājumiem, uzvarniekiem izdevās uzlauzt pretinieku vārtus gūstot divus golus pēc kārtas. Līdz pirmā puslaika beigām jelgavnieki vienus vārtus atguva un rezultāts pēc puslaika 2:1 FK «Uzvara» labā.

Otrā puslaika sākumā uzvarnieki palika mazākumā. Jēkabs Perševics saņēma otro brīdinājumu spēlē, atstājot savu komandu mazākumā. «FK Uzvara» iesēdās aizsardzībā, prasmīgi aizstāvējās un ne tikai. Ar lielisku precizitāti, realizējot savas iespējas pretuzbrukumos FK «Uzvara» guva vēl divus vārtus mazākumā nodrošinot konfortablu pārsvaru. Atlikušajā spēles laikā jelgavnieku pārsvars un centieni gūt vārtus palielinājās, taču uzvarieši aizsardzībā darbojās pārliecinoši, kļūdas nepieļāvā  un skanot fināla svilpei svinēja uzvaru ar rezultātu 4:1.
Finālā komandas «FK Uzvara» labā pa diviem vārtiem guva Emīls Dzenis un Kaspars Priedols. 
 
Uzvariešu kontā arī turnīra individuālās balvas -
Labākais turnīra vārtsargs – Āris Paužolis
Labākais turnīra spēlētājs – Emīls Dzenis
Jēkabs Perševics ar 15 gūtajiem vārtiem kļuva par turnīra otro rezultatīvāko spēlētāju.
Emīls Dzenis komandas labā guva 12 vārtus, kļūstot par TOP5 turnīra rezultatīvāko spēlētāju. 
 
«Finālā komanda prasmīgi nospēlēja aizsardzībā. Visa turnīra garumā spējām savākties teju optimālā sastāvā, kas deva rezultātu. Spēlējām kā komanda, saliedēti,» tā FK «Uzvara» komandas kapteinis Kaspars Priedols. 
 
Komandā FK Uzvara spēlēja - Kaspars Priedols, Āris Paužolis, Emīls Dzenis, Jēkabs Perševics, Jānis Cīrulis, Rihards Dervins, Elvijs Vīlips, Rihards Kalada, Renārs Gumbelis, Guntis Gabrāns, Edmunds Bērziņš, Kaspars Inaps, Edijs Putniņš. 
 
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 

 

FK Uzvara kļūst par Iecavas novada atklātā 7x7 futbola turnīra čempioniem

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija