Florbola turnīrā Īslīcē uzvar apvienotā viesu komanda no Elejas

2016-03-19 19:22
 
Pirmo trīs vietu ieguvēji (no kreisās) - «Uzvara», «Vectēvs/Eleja» un «Īslīce II»
foto: sacensību organizatoru foto
 
1.vieta «Vectēvs/Eleja» - Matīss Dzegūze, Andris Zuts, Kristaps Caune, Konstantīns Mališevs, Guntars Krukovskis, Kārlis Grosbārs. 
 
2.vieta «Īslīce II» - Tedijs Turks, Romualds Paulovičs, Emīls Čekovskis, Raivis Štrovalds, Artis Štrovalds, Lotārs Melderis. 
 
 
 
3.vieta «Uzvara» - Uģis Ritvars Jirgensons, Āris Paužolis, Tomass Valts Jirgensons, Jānis Jirgensons, Kaspars Priedols.
 
 
 
Sešas komandas Bauskas novada Īslīces vidusskolas sporta zālē 19.martā cīnījās par SIA «Eva Autonams dāvāto kausa izcīņu» un «Īslīces pagasta kausu» florbolā.

Turnīrā piedalījās divas mājinieku komandas – «Īslīce I», «Īslīce II», «Code», «Ceraukste», «Uzvara» un «Vectēvs/Eleja».
Vienības tika sadalītas divās grupās katrā pa trijām un labākās divas katras grupas komandas sacentās «play-off» spēlēs.

Turnīra neveiksminieki šoreiz «Ceraukste» un «Code.» Šīs komandas savās grupās palika pēdējās un sacentās par 5. – 6.vietu. Ar rezultātu 5:2 uzvaru svinēja ceraukstieši.

Pirmajā pusfinālā «Vectēvs/Eleja» ar 1:0 uzvarēja uzvarniekus, bet abu Īslīces pagasta komandu duelī ar 3:2 pārāki bija otrās komandas florbolisti.
Spēlē par trešo vietu uzvarieši ļoti pārliecinoši ar 3:1 pārspēja «Īslīce I.»

Sacensību pēdējā spēlē savā starpā tikās «Vectēvs/Eleja» un «Īslīce II.». Pirmajā spēlēja divi īslīcieši un trīs elejnieki. Lai arī puiši individuāli nebūt nebija tie spēcīgākie spēlētāji turnīrā, viņi parādīja raksturu, nospēlēja ļoti saskaņoti kā komanda un finālā atspēlējās no 0:2 svinot uzvaru ar 3:2 izcīnot čempiona titulu.

Jelgavas novada Elejas pagasta iedzīvotājs un komandas «Vectēvs/Eleja» spēlētājs Kaspars Caune pēc turnīra pastāstīja, ka sacensības bija interesantas un finālā palīdzēja uzvarēt nepiekāpīgais spēlētāju raksturs. «Spēlējam prieka pēc. Bauskas novada komandas mums elejniekiem ir labi pazīstamas, jo vairāki tās komandas spēlētāji spēlē Latvijas florbola 2.līgas komandā «SC Mēmele/Code» ar kuru mēs nereti spēlējam draudzības mačus. Finālā sanāca lieliska atspēlēšanās, kas pierāda, ka ne vienmēr uzvar uz papīra spēcīgākā komanda,» tā K. Caune. 
 
Interesanti, ka turnīra nolikums ļāva katrā komandā spēlēt pa vienam Latvijas florbola virslīgas spēlētājam. Visas vienības šo iespēju izmantoja, tikai ne «Vectēvs/Eleja.»
 

 

Florbola turnīrā Īslīcē uzvar apvienotā viesu komanda no Elejas

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija