Florbola turnīrā Īslīcē uzvar mājinieki

2015-11-30 20:18

Foto: «Īslīce I» komandā spēlēja – (no kreisās) Edijs Velhoviks, Tedijs Turks, Raivo Mehine, Raivis Štrovalds, (priekšplānā no kreisās) – Jānis Dimitrijevs un Emīls Čekovskis.

 

Bauskas novada florbola entuziasti 28.novembrī bumbiņu dzenāja Īslīces vidusskolas sporta zālē, kur notika SIA «Eva Autonams dāvātā kausa izcīņa florbolā» un «Īslīces pagasta kauss florbolā 2015» turnīrs. Sacensībās piedalījās sešas komandas – «Uzvara», «Ceraukste/sportsbauska.lv», «Īslīce I», «Īslīce II», «Code» un «Eva Autonams».
 
Vienības tika sadalītas divās grupās, no kurām labākās divas sacentās pusfinālā. Spēles ilgums – 12 minūtes. 
 
Par A grupas uzvarētājiem pārliecinoši kļuva «Ceraukste», kura uzvaras svinēja abās grupu spēlēs, otrie – «Uzvara». B grupā aizraujoša cīņa izvērtās starp «Īslīce I» un «Eva Autonams» komandām. Īslīcieši izrāvās vadībā, bet trīs minūtes pirms mača beigām traumu guva komandas vārtsargs, atstājot savu vienību ar tukšiem vārtiem. «Eva Autonams», lai arī ar grūtībām, bet situāciju izmantoja un panāca 2:1 savā labā, bet pēdējo vārdu, tomēr, sacīja mājinieki, kuri līdz ar spēles beigu signālu guva vārtus un izrāva neizšķirtu – 2:2. Pēcspēles soda metienos «Īslīce I» komandas vārtos atgriezās vārtsargs, kurš palīdzēja izcīnīt uzvaru. Gūtais panākums «Īslīcei» deva pirmo vietu grupā.
 
Spēlē par 5. – 6.vietu «Code» ar 4:1 uzvarēja «Īslīce II» komandu.
 
Pirmajā pusfinālā sacentās «Ceraukste/sportsbauka.lv» ar «Eva Autonams». Otrie lieliski izmantoja savas izdevības, kamēr ceraukstieši tās izšķērdēja, līdz ar to likumsakarīgs – 1:5 «Eva Autonams» labā. 
 
Otrajā pusfinālā «Īslīce I» ar 3:1 uzveica uzvariešus.
 
Cīņā par trešo vietu, otro reizi savā starpā turnīrā tikās «Ceraukste/sportsbauska.lv»  un «Uzvara». Tā pat kā grupu mačā, arī cīņā par bronzu pārāki bija «Ceraukstes» komandas florbolisti, kuriem panākums pret «Uzvaru» ar 5:1.
 
Finālā, daudziem par pārteigumu pārliecinošu uzvaru svinēja «Īslīce I» komandas spēlētāji, kuri ar 4:2 uzveica «Eva Autonams» vienību.
 
Uzvarētāju komandas kapteinis Tedijs Turks atzina, ka panākums ir negaidīts. «Spēlējām prieka pēc, ne tajā labākajā sastāvā. Laukumā darbojāmies pacietīgi, gaidījām savas iespējas, kuras pratām izmantot. Spēlējām no aizsardzības, prātīgi. Ja būtu skrējušies ar pretiniekiem, nedomāju ka izcīnītu medaļas,» tā T. Turks.
 
Sacensību organizētājs Aleksandrs Rimševics ar turnīra norisi ir apmierināts. «Protams, prieks par savējo uzvaru. «Eva Autonams» komandai finālā pietrūka spēlētāju maiņas. Turnīrs aizvadīts labi. Lai arī plānoju, ka piedalīsies vairāk komandu, prieks par vienībām, kuras ieradās un piedalījās,» tā A. Rimševics.
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 

Florbola turnīrā Īslīcē uzvar mājinieki

?

Džonijs Krievs | 2015-11-30

Sastāvi??

Jauna diskusija