Florbolisti 2.līgā turpina spēlēt rezultatīvi un uzvar ceturto spēli pēc kārtas

2017-10-23 14:01
Aizvadītā nedēļas nogalē Latvijas florbola 2.līgas čempionāta divās spēlēs uzvarēja SC «Mēmele»/Code» florbolisti, kuri nezaudēto spēļu sēriju pagarinājuši līdz četrām spēlēm.
 
Sestdien, 21.oktobrī Bauskas novada florbolisti savu skatītāju atbalsstīti Codes pamatskolā ar 12:10 pārspēja FK «Jūrmala», bet dienu vēlāk mūsu florbolisti devās uz Vārmi, kur gūts panākums ar 12:6 pret vietējo FK «Vārme».

Codē mājinieki jau pirmajā periodā viesus sagrāva ar 8:1. Zāles saimniekiem vārtu rāmī lidoja praktiski katrs metiens, bet pretinieki spēles ievadā nekādu pretestību izrādīt nespēja vairākkārt bumbiņu raidot krietni garām vārtiem. Ar «hat-trick» jeb trijiem vārtiem jau spēles ievadā izcēlās baušķenieks Aivis Barkovskis. Spēle interesantāka kļuva otrajā un trešajā periodā. Jūrmalnieki aktivizējās un atlikušās spēles 40 minūtes uzņēmās iniciatīvu, kamēr mājinieki vairāk spēlēja aizsardzībā.Otrajā periodā «Jūrmala» uzvarēja ar 5:2, bet spēles pēdēja nogrieznī ar 4:2, tomēr mājinieki spēles ievadā iegūto pārsvaru noturēja un svinēja uzvaru.

Uzvarētāju rindās ar 5+1 izcēlās Aivis Barkovskis, pa diviem vārtiem Armīnam Timinskim un Rinaldam Smilgam, pa golam iemeta Jānis Aizbalts un Andris Zuts. Divas piespēles Ainaram Rumpanam, Ingusam Panteļejevam un Emīlam Dzenim,bet 1+1 iespēja Valts Smilga. Pa rezultatīvai piespēlei atdeva Oskars Švagers un Toms Mengots. Vārtsargs Gatis Ivanāns atvairīja 38 no pretinieku 48 izdarītajiem metieniem. Labākais spēlētājs- Rinalds Smilga. 
 
Nākamajā dienā, 22.oktobrī Bauskas novada florbolisti devās uz Vārmi. Pirms spēles abas komandas turnīra tabulā šķīra tikai punkts.

Līdzvērtīgu spēku samēru spēli varēja vērot tikai mača pirmajās 20 minūtes, kad tablo vēstīja 3:3. Otrajā peridoā viesi no Bauskas burtiski iznīcināja savus pretiniekus ar 7:1, savukārt spēles trešajā periodā fiksēts 2:2, bet visā duelī ar 12:6 panākums SC «Mēmele»/Code» florbolistiem.

Uzvarētāju labā 3+2 iespēja Aivis Barkovskis, bet Ingus Panteļejevs sakrāja 2+1, savukārt Andris Zuts tika pie 1+2. Pa diviem goliem katram Tomam Mengotam un Artūram Žilinskim. Pa vārtiem Pēterim Mazikam un Valtam Smilgam, bet pa rezultatīvai piespēlei Armīnam Timinskim, Ainaram Rumpanam, Kristapam Kurpniekam, Jānim Aizbaltam, Emīlam Dzenim un Matīsam Dzeguzem. Labākais spēlētājs viesiem - Artūrs Žilinskis, bet komandas vārtsargs Gatis Ivanāns atvairīja 43 no 49 pretinieku metieniem.
 
Šajā spēlē punktus guva 13 no 15 laukuma spēlētājiem, bez punktiem paliekot tikai abiem vārtsargiem, Kārlim Ķikuram un Rinaldam Smilgam. Labākais Bauskas novada spēlētājs Vārmē - Artūrs Žilinskis.

SC «Mēmele»/Code» 2.līgas Rietumu grupā piecās līdzšinējās spēlēs zaudējumu izjuta tikai pirmajā cīņa, nakamajās četrās gūstot tikai uzvaras. Komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 15 vārtiem un 8 piespēlēm ir Aivis Barkovskis, bet trenerim Ingusam Panteļejevam 5+7, savukārt Toms Mengots iekrājis 6+3.

Bauskas novada komanda atrodas grupas līdera godā par četriem punktiem apsteidzot tuvāko konkurentu «Leģions/Grobiņas novads» vienību pret kuru zemgalieši cietuši vienīgo zaudējumu turnīrā.

Nākamā spēle Bauskas komandai 29.oktobrī mājās pret FK «NND».
 

SC «Mēmele»/Code» komandas trenris Ingus Panteļejevs:


- Jāatzīst, ka spēlē pret «Jūrmalu» pieļāvu taktisku kļūdu. Mums vajadzēja uzbrukumus iesākt daudz vienkāršāk, bet tā vietā paši sev sarežģījām dzīvi laukumā un otrajā un trešajā periodā mums nekas neizdevās. Ja spēlētu vienkāršāk, domāju, ka uzvara būtu pārliecinošāka. Tāpat, jāsaka, ka pieļaujam daudz kļūdas un paviršības tur, kur pretinieks to nespiež darīt.
 
- Vārmē spēles ievadā pagāja laiks, kamēr pielāgojāmies tiesnešu tiesāšanas «stilam». Arī laukums tur ir krietni mazāks nekā Codē. Kad pieradām pie šiem diviem apstākļiem, spēle izdevās. Spēlējām vienkāršu florbolu un nesarežģijām izkļūšanu no savas zonas uzsākot uzbrukumu.
 
- Gribu uzteikt spēlētāju rezultativitāti. Jau trešo spēli punktus gūst lielākā daļa spēlētāju. Ar realizāciju mums problēmu nav. Mēs daudz iemetam. Arī vairākums strādā labi. Pirmajā maiņā darbojas prasmīgi florbolisti, kuri var gūt vārtus.
 
- Noteikti jāuzlabo spēle aizsardzībā. Uz mūsu vārtiem izdara ļoti daudz metienus un vairums no tiem sasniedz vārtsargu, kas nav labi. Jācenšas bloķēt metienus.
 

Florbolisti 2.līgā turpina spēlēt rezultatīvi un uzvar ceturto spēli pēc kārtas

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija