Florbolisti aizvada pirmās play-off spēles

2014-04-03 13:34

Latvijas jaunatnes florbola čempionātā aizvadītas pirmās play-off kārtas spēles. Arī „Bauskas BJSS” florbolistu U14, U16 un U18 komandas ir tās, kuras cīnās par godalgām. Jaunākajiem U10 un U12 play-off iekļūt neizdevās.

Play-off spēlēs uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā.

 

U10 „Bauskas BJSS-1” florbolisti regulāro čempionātu noslēdza 13.vietā, bet „Bauskas BJSS-2”komanda 17.pozīcijā. Play-off gājuši secen, tomēr spēles vēl būs jāaizvada. Tās komandas, kuras ierindojās no 9.-17.pozīcijai pēc regulārā čempionāta, izspēlēs katra ar katru pa spēlei, pēc kurām arī tiks sadalītas vietas čempionātā. Baušķeniekiem visas iespējas pakāpties augstāk.

Pirmās spēles jau šo sestdien, 5 .aprīlī Kalsnavā.

„Bauskas BJSS” U12 florbolisti čempionātu noslēdza 7. pozīcijā A. divīzijā un šiem jauniešiem sezona ir noslēgusies. „Bauskas BJSS” U12 florbolisti regulārajā čempionātā finišēja 5.vietā A. divīzijas 8 komandu konkurencē.

 

Pirmo play-off, jeb 1/8fināla spēli aizvadīja „Bauskas BJSS” U14 florbolisti, kuri spēlēja neizšķirti 6:6 ar „Rubene” komandu. Komanda, kura uzvarēs šajā pārī, 1/4finālā tiksies ar „Ķekavas Bulldogs” komandu.

Baušķenieki nokļuva iedzinējos ar 0:1, tomēr pirmajam periodam noslēdzoties, baušķenieki atradās jau vadībā ar 2:1.

Otrajā spēles periodā, „Bauska” aizmuka no pretinieka ar rezultātu 4:2. Periodam noslēdzoties minimāls pārsvars un rezultāts 4:3 par labu baušķeniekiem.

Viesi prata rezultātu izlīdzināt, panākot 4:4, bet baušķenieki pārņem vadību, kad precīzs metiens padodas Valta Smilgas izpildījumā un rezultāts kļūst 4:5. Uz „Bauskas” vārtiem nozīmēto soda metienu neitralizē uz maiņu nākušais Artis Rācinājs, tiesa, pēc soda metienu vārtos vietu ieņēma atkal Artis Barkovs.  Viesi nepadevās un nostādīja baušķeniekus nepatīkamā situācija, kad gūstot 2 vārtus jau pārņēma vadību ar 5:6. „Bauska” nospēlē pacietīgi līdz galam un izcīna neizšķirtu, kad 46 sekundes līdz spēles beigām precīzs metiens padodas Ralfam Rūdolfam Meimeram.

Atbildes spēle notiks piektdien, 4. aprīlī plkst. 17:30 Kocēnu sporta namā.

„Bauskas BJSS” U14 komandas rindās punktus izcīnīja-

Ralfs Rūdolfs Meimers, Kristaps Laugalis 1+2

Valts Smilga 2+0

Artūrs Barkovs, Ronalds Bēmanis 1+0

Ralfs Piņķis 0+1

 

U16 „Bauskas BJSS’ komanda regulāro čempionātu noslēdza 6.vietā A. divīzijā ar izcīnītajām 7 uzvarām un piedzīvotajiem 7 zaudējumiem. 1/8finālā baušķenieki spēlē pret komandu „Lielvārde”. Šajā spēlē baušķenieki nodemonstrēja lielisku atspēlēšanos no 1:4 un beigās izcīnīta fantastiska uzvara ar 6:5.

Spēles pirmajā periodā nevienai no komandām neizdevās gūt vārtus un rezultāts 0:0.

Valdis Vāvers atklāj spēles rezultātu, izvirzot vadībā baušķeniekus. Viesi ne tikai pāris sekunžu laikā izlīdzina rezultātu, bet gan pārņem vadību ar rezultātu 1:3. Šāds rezultāts arī saglabājās visu otro periodu.

Trešā perioda sākumā „Bauska” zaudē vārtus vairākumā (1:4) un cīņu par uzvaru spēlē sarežģī līdz maksimumam. Valdis Vāvers gūst otros vārtu spēlē, panākot 2:4, tomēr viesi iemet pretī un atkal trīs vārtu pārsvars (2:5) „Lielvārde” komandai.

Kad laikrādis vēstīja par to, ka atlikušas tikai 5 minūtes, „Bauska” sāka rādīt brīnumus. Edijs Breijers un Ņikita Maksurovs 13 sekunžu laikā gūst katrs pa vārtiem, atstājot šokā lielvārdiešus. Ar to baušķeniekiem nebija gana un Edijs gūst vēl divus vārtus, no kuriem pēdējos, uzvaras nesošos vien minūti pirms spēles beigām. Baušķenieki parādot to, ka jācīnās līdz spēles beigām un viss beidzas tikai tad, kad noskan svilpe. Izcīnīta lieliska uzvara, atspēlējoties no 3 vārtu deficīta ar rezultātu 6:5 pār komandu „Lielvārde.”

Atbildes spēle notiks 10. aprīlī, plkst. 19:00 Lielvārdē.

„Bauskas BJSS”U16 komandā rezultativitātes punktus guva-

Edijs Breijers 3+1

Valdis Vāvers 2+1

Ņkita Maksurovs 1+2

Romualds Paulovičs 0+2

 

„Bauskas BJSS” U18 vienība play-off vietu ir nodrošinājuši, tomēr vēl viena spēle jāaizvada regulārajā čempionātā pret „Ulbroka” komandu. Šajā spēlē arī noskaidrosies pirmo trīs vietu sadalījums un tad arī taps zināms, kāds pretinieks būs play-off baušķeniekiem.

Pat reiz A. divīzijas grupā līderi ir „Talsu NSS/ADAX” un „Rubene” vienības ar 41 punktu katrai. Tad seko baušķenieki ar izcīnītajiem 39 punktiem.

Spēle starp „Bauskas BJSS” – „Ulbroka” komandām notiks piektdien, 4. aprīlī, plkst. 19:00 SN „Mēmele.”

 

Rakstu sagatavoja - A. Dulbe

Florbolisti aizvada pirmās play-off spēles

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija