Florbolisti spēlēs 2.līgas finālā

2018-03-26 13:17

 

Bauskas novada florbola komanda SC «Mēmele/Code» Latvijas florbola 2.līgas čempionāta pusfināla sērijā pārliecinoši ar 3:0 uzvarēja «Aizkraukle/Koknese» spēlētājus un iekļuva līgas finālā.
Foto: komandas albums
SC «Mēmele/Code» komanda pēc panākuma Koknesē

Trešajā pusfināla spēlē Koknesē viesiem no Bauskas novada visu spēles gaitu nācās atspēlēties. Mājinieki izvirzījās vadībā ar 1:0, 2:1 un vēlāk pat ar 4:2, bet SC «Mēmele/Code» florbolisti līdz otrā perioda beigām rezultātu izlīdzināja. Spēles trešajā periodā vārti netika gūti un sekoja desmit minūšu pagarinājums.

Vispirms pagarinājumā lielisku iespēju gūt vārtus vairākumā neizmantoja mājinieki, kuri nerealizēja metienu tukšos vārtos. Īsi pēc tam divas lieliskas izdevības gūt vārtus mazākumā viens pret vienu izgājienā ar pretinieku komandas vārtsargu nerealizēja Bauskas novada komandas spēlētājs Aivis Barkovskis. Tiesa, šādu pat iespēju, bet ar pirmo piegājienu, realizēja cits viesu komandas spēlētājs Valts Smilga, kurš guva uzvaras vārtus gan spēlē gan visā sērijā.

Valtam arī labākā spēlētāja gods un divi vārti mačā. Divas piespēles Lotāram Melderim, bet pa golam katram Armandam Lauvam un Artūram Žilinskim, savukārt viena rezultatīva piespēle Tomam Mengotam un Guntaram Krukovskim. Bauskas novada komandas vārtus sargāja Artis Štrovalds,kurš atvairīja 26 pretinieku metienus.

SC «Mēmele/Code» finālā 8.aprīlī sacentīsies ar FK «Kalsnava» vienību. Spēle notiks Bauskā, sporta namā «Mēmele» plkst. 17:00. 

«Kalsnava» pārliecinoši triumfēja Austrumu grupā. Viņi regulārajā čempionātā uzvarēja 19, bet zaudēja tikai trīs spēles. Kalsnavieši spēlē arī ļoti rezultatīvi – regulārā turnīra 22 spēlēs  gūti 257, bet ielaisti 152 vārti. Bauskas novada komandai 21 spēlē 179 iesiti, bet tikai 142 zaudēti vārti.

Florbola kluba «Kalsnava» ceļš uz finālu bija identisks kā Bauskas novada komandai. Ceturtdaļfināla sērijā ar 2:1 pārspēta «Talsu NSS/Zerorisk», bet pusfināla sērijā ar 3:0 uzvarēta «Leģions/Grobiņas novads» vienība.


SC «Mēmele/Code» komandas galvenais treneris Ingus Panteļejevs pēc spēles sacīja:


- Varēja manīt, ka pretinieks šai cīņai ir sagatavojies labāk, nekā uz pirmajām divām spēlēm Bauskā. Koknesieši savās mājās spēlēja daudz labāk. Arī sastāvs viņiem bija optimālais, pretēji iepriekšējiem dueļiem.  Par spēli varu teikt tikai to, ka paši sev sarežģījām dzīvi. Pirmajā periodā neizmantojām lieliskas iespējas atrasties vadībā. Tā vietā, visu cīņas gaitu nācās atspēlēties, bet viss ir labs, kas labi beidzas. Par pretinieku finālā man nekas nav zināms. Finālā būs tikai viena spēle un uz doto brīdi iespēja uzvarēt abām komandām ir 50 uz 50.

Florbolisti spēlēs 2.līgas finālā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija