Florbolistiem zaudējums Kocēnos

2015-01-10 20:46

Latvijas florbola virslīgas čempionāta otrās dienas izbraukuma spēlē, florbola klubs «Bauska» devās uz Kocēniem. Tiekoties ar vietējo vienību «Rubene», baušķeniekiem nācās atzīt pretinieka pārākumu ar rezultātu 2:3.

Mazrezultatīvajā mačā pirmie vadībā izvirzījās mājinieki, gūstot vārtus perioda izskaņā.

Praktiski, nekas nemainījās arī otrajā trešdaļā. Jau atkal rubenieši gūst vienīgos vārtus periodā, dubultojot pārsvaru. Bauskas komanda pēc nospēlētajām divām trešdaļām pa pretinieka vārtiem izdarīja tikai vienpadsmit metienus, nevienu no tiem nespēdami pārvērst vārtu guvumā.

Mača pēdējā perioda sākumā «Rubenes» labā savus trešos vārtus guva Ritvars Bērziņš, rezultātam kļūstot 0:3.

Intrigu spēlē atjauno Pēteris Zeltiņš, kurš guva vārtus vairākumā. Viņam, pēc pus minūtes atzīmējoties ar precīzu raidījumu pievienojās Rolands Kovaļevskis. Atlikušajās 12 minūtes nevienai no komandām vārtus gūt vairs neizdevās un «Bauska» cieš zaudējumu ar rezultātu 2:3.

Par labāko spēlētāju baušķenieku komandā nosaukt Elvis Holsts, kurš atvairīja 18, no pretinieka komandas 21 izdarītā metiena.

Bez iepriekš pieminētajiem abiem vārtu guvējiem, komandā «Bauska» ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās Toms Niedre un Edgars Liepa.

Bauskas florbola komandas treneris Ingus Panteļejevs par spēli.

 „Lai uzvarētu, spēlētājiem pietrūka svaiguma. Pārāk gausi uzsākām uzbrukumus, pārāk neapdomīgi tos noslēdzām.”

 

„Vajadzēja ātrāk iemest. Pārāk ilgi neizdevās gūt vārtus. Izdevības mums bija gan pirmajā, gan otrajā puslaikā. Jāuzslavē pretinieka vārtsargs. Arī mūsu Elvim, šovakar cepuri nost, ļoti labi nostāvēja.”

 

„Ļoti žēl par zaudējumu. Neizdevās izcīnīt punktus. Spēle kopumā bija līdzvērtīga, sīva. Tikai mēs nespējām realizēt savus, ne pārāk daudzos momentus.”

 

Pēc 19 nospēlētajām spēlēm «Bauska» ar izcīnītajiem 26 punktiem saglabā septīto vietu tabulā.

Nākamā spēlē baušķeniekiem viesos, 18.janvāri pret vienību «Ulbroka»

 

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Florbolistiem zaudējums Kocēnos

flo

ome | 2015-01-16

Dunduki,pirmos vārtus vairākumā guva ROLANDS,bet pēc minūtes PĒTERIS,lūk tā,un labākais spēlētās bija PĒTERIS,vajag sekot līdzi spēlei,nevis pārrakstīt nez kādas muļķības,,,cienijamais A.Dulbe.

Jauna diskusija