Garā florbola diena

2013-03-23 19:35

 

Piepildīta diena šodien bija teju visiem mūsu Bauskas florbolistiem. Šodien brīvdiena bija vien U10 komandai, un protams, virslīgas komandai, kuriem sezona beigusies.

Foto E.Gruncka

    Sāksim ar mazākajiem, kuri šodien aizvadīja turnīru te pat Bauskā, SN Mēmele. Baušķenieki uzņēma viesus no Rīgas un Ogres. Komandas Rīgas Lauvas un Ogres Vilki. Pret šiem ‘’zvēriem’’ Bauskai izdevās izcīnīt vienu uzvaru. Bauskas BJSS jaunie florbolisti Normunda Gruncka vadībā tika sadalīti divās komandās- baltie (A) un sarkanie (B). Balto komandā pamatā ir nedaudz vecāki spēlētāji un sarkano komandā nedaudz jaunāki.

Rīgas Lauvas 8- 2 Bauskas BJSS (A)

Bauskas BJSS (B) 2-5 FK Ogres Vilki

FK Ogres Vilki 1-10 Rīgas Lauvas

Bauskas BJSS (A) 9-1 Bauskas BJSS (B)

Rīgas Lauvas 10-0 Bauskas BJSS (B)

FK Ogres Vilki 0-5 Bauskas BJSS (A)

Normunds Grunckis sacīja, ka komanda ilgi nebija aizvadījusi nekādas spēles, turnīrus, līdz ar to grūti bija pāriet zēniem no treniņu režīma uz spēļu, taču puišu sniegumu treneris vērtē atzinīgi, sacīdams, ka ar katru aizvadīto mirkli laukumā puiši spēlēja drošāk un pārliecinošāk.

U12, U14, U16 un U18 Bauskas komandas devās šodien uz Liepāju, kur Bauskas florbolistus uzņēma Kuršu komanda. Liepājā sekmes mainīgas, bet lielākoties pozitīvas- četrās vecuma grupās tikai viens zaudējums.

U12

Bauskas BJSS 12-0 Liepājas Kurši

U14

Bauskas BJSS 2-7 Liepājas Kurši

U16

Bauskas BJSS 8-4 Liepājas Kurši

U18

Bauskas BJSS 6-5 Liepājas Kurši (pēc spēles soda metienos)