«Bauska» iesoļo labāko astotniekā, SC «Mēmele/Code» nedienas turpinās

2017-12-11 13:09
Elvi florbola līgas čempionāta vīriešu florbola komanda «Bauska» svētdien, 10.decembrī savās mājās pārspēja viesus no Liepājas «Kurši/Ekovalis», savukārt dienu iepriekš ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja 2.līgas Bauskas novada komanda SC «Mēmele»/Code».

Foto:Andis Beķeris 

Armīns Timinskis SC «Mēmele/Code» komandas labā guva trīs vārtus. Viņš arī labākais spēlētājs cīņā pret FK «Vārme».


Codes komanda sestdien, 9.decembrī uzņēma viesu vienību FK «Vārme». Pirmajā tikšanās reizē Bauskas novada komanda vārmiešus viesos pārspēja ar pārliecinošu 6:12, bet mājās mājiniekiem spēle neizdevās, kaut komanda trīs minūtes pirms spēles begām atradās vadībā. Vārtu rēķinu atklāja laukuma saimnieku komandas spēlētājs Armīns Timinskis, uz ko viesi atbildēja ar trijiem precīziem metieniem un periods noslēdzās ar 1:3 «Vārme» vienības labā. Spēles vidusdaļā rezultāts bija 4:4, bet otrā perioda izskaņā viesi ieguva divu vārtu pārsvaru – 4:6.

Trešajā trešdaļā mājinieki aktivizējās un prata izvirzīties vadībā ar 8:7, taču spēles izskaņā prasmīgāki bija viesi, kuri trīs minūtes pirms cīņas beigām rezultātu izlīdzināja, bet minūti pirms pamatlaika beigām viesu komandas vārtsarga piespēli pāri visam laukumam vārtu guvumā realizēja vārmieši, kuri arī svinēja uzvaru ar 8:10. 
 
Mājinieku komandas labā ar 1+4 izcēlās spēlējošais treneris Ingus Panteļejevs, bet «hatt-trick» jeb trīs vārtus iespēja Armīns Timinskis, kurš arī saņēma mājinieku vienības labākā spēlētāja balvu. Divi vārti Aivim Barkovskim, 1+1 Andrim Zutim. Vienus vārtus, savus pirmos sezinā, guva Kristaps Kurpnieks, bet piespēle Valta Smilgas kontā. Laukuma saimnieku vārtsargs Gatis Ivanāns atvairīja 24 no 34 pretinieku metieniem.

Bauskas novada komanda ar 11 spēlēs izcīnītiem 18 punktiem ieņem 3.vietu grupā astoņu vienību konkurencē. Nākamā spēlē SC «Mēmele»/Code» komandai 16.decembrī izbraukumā pret «NND».

Elvi florbola virslīgas komanda «Bauska» turpina cīņu par iekļūšanu labāko astotniekā. Baušķenieki svētdien, 10.decembrī ar 11:8 uzvarēja viesus no Liepājas «Kurši/Ekovalis».
Foto – Elīna Gruncka
Bauskas komandas aizsargs Nikita Maksurovs (nr.10) spēlē pret Liepājas komandu guva savus pirmos vārtus sezonā. Viņš arī labākais spēlētājs mājinieku sastāvā šajā duelī.

Mājinieki spēles ievadā izvrizījās vadībā ar 3:1, bet periods noslēdzās ar 4:3 vadību. Otrā perioda sākumā trīs vārtu pārsvaru laukuma saimnieku labā panāca Ģirts Laugalis, tomēr liepājnieki ļoti ātri pārņēma vadību spēlē ar 5:6. Tiesa, perioda izskaņā Bauskas pilsētas komanda guva trīs bezatbildes vārtus un pārņēma vadību ar 8:6. Perioda noslēgumā teicami vārtos darbojās mājinieku komandas vārtsargs Elvis Holsts, kurš atvairīja viesu komandas soda metienu jeb «bullīti.»

Spēles pēdējā periodā mājinieki uzvarēja ar 3:2, bet visā spēlē Bauskas komandai panākums ar 11:8.

Laukuma saimnieku labā ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ģirts Laugalis un Toms Niedre. Divus vārtus guva Romualds Paulovičs, bet divas piespēles atdeva Justs Baltmanis. 1+1 iespēja Māris Akmentiņš, Pēteris Zeltiņš un Lotārs Melderis, bet pa vārtiem guva Nikita Maksurovs un Andis Levītis. Nikitam pirmie vārti sezonā un arī labākā spēlētāja balva mājinieku komandā. 
 
Pateicoties uzvarai «Bauska» ar 12 spēlēs izcīnītiem18 punktiem ieņem 8.vietu turnīra tabulā, tikai par punktu atpaliekot no septītās un sestās vietas. 
 
Nākamā spēlē baušķeniekiem sestdien, 16.decembrī savās mājās pret «Lielvārde/Fat Pipe» komandu.
 

«Bauska» iesoļo labāko astotniekā, SC «Mēmele/Code» nedienas turpinās

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija