Hokeja laukumā vīri cīnās līdz asinīm

2018-02-13 09:33
 
Steidzot baudīt ziemas priekus, hokejisti pagājušajā nedēļas nogalē pulcējās hokeja laukumā Bauskas novada Mežotnes pagasta Garozā, kur notika SC «Mēmele» atklātā kausa izcīņa hokejā. 

Ripu dzenāja puiši un vīri, tēvi un dēli, hokejisti, kuri uz slidām ir trešo reizi mūžā un vīri, kuri hokeju spēlē trešo gadu desmitu. Protams, uzvarēt gribēja ikviens, bet vairums spēlētājiem hokejs ir lieliska atpūta svaigā gaisā un iecienītākā sporta aktivitāte.
 
Čempionātā spēlēja astoņas vienības, kuras tika sadalītas divās grupās. Katras grupas divas spēcīgākās komandas tikās pusfinālā. Savstarpējā duelī noskaidrojās, ka «Ceraukste» ir spēcīgāka par «Balto Bausku». Baušķenieki turnīru noslēdza astotajā vietā, ceraukstieši – septītajā. Sestie palika «BBtirgus», piektie «Brunava».

Pirmajā pusfinālā «Īslīce» ar 4:2 uzvarēja mājiniekus «Garoza», bet otrajā pusfināla duelī «Melnā Bauska» ar 2:1 apspēlēja «Jaunie/Vecie» hokejistus.

Spēlē par trešo vietu «Jaunie/Vecie» ar 2:0 pārspēja «Garozu», bet finālā «Īslīce» ar 6:3 apspēlēja «Melno Bausku».

Čempionu komandas spēlētājs Kaspars Mallons atzinīgi vērtē turnīra norisi:
 
- Sacensības ritēja raiti, labi organizēts turnīrs. Arī ledus kvalitāte bija laba. Protams, priecē panākums, bet galvenokārt izbaudīju aktīvu atpūtu svaigā gaisā kopā ar komandas biedriem un citiem paziņām no citām komandām,» sacīja Kaspars, kurš prieka pēc spēlē hokeju arī Entuziastu hokeja līgā. Turnīru Garozā organizēja sporta centrs «Mēmele» un hokeja entuziasts, Garozas ciema sporta darbu organizators Gvido Kalnmalis.

Garozā hokejisti sildījās pie ugunskura, fonā skanēja mūzika un spēlētājus ik pa laikam ieradās atbalstīt ģimenes locekļi un draugi, kuri noraudzījās spēļu norisi un atbalstīja savējos.

Kā jau hokejā pieklājas, neiztika arī bez traumām. Šogad, no pretinieku komandas spēlētāja mestās ripas, cieta vienības «Ceraukste» spēlētājs Elvijs Vīlips. Viņš laukumu pameta ar pārsistu uzaci. Pēc viesošanās slimnīcā Elvijs mājās devās ar sašūtu uzaci.
Čempioni - «Īslīce»


 

Hokeja laukumā vīri cīnās līdz asinīm

Elvis

Annija | 2018-02-19

Atceros to nakti, kad Elvis gulēja manās skavās.

Elvis

Annija | 2018-02-13

Nabaga Elvis

Jauna diskusija