I.Panteļejevs pēc zaudējuma Lielvārdē: «Iespējams, labāku rezultātu sasniegšanai ir vajadzīgs cits treneris.»

2015-10-25 00:19
 
Ceturto zaudējumu sešās «Elvi» līgas čempionāta spēlēs piedzīvoja florbola klubs (FK) «Bauska», kurš atzina mājinieku komandas «Lielvārde» pārspēku ar 1:12. Pēc spēlēs komandas treneris Ingus Panteļejevs atzina, ka daži spēlētāji viņu nerespektē un iespējams, labāku rezultātu sasniegšanai ir nepieciešams cits treneris.
 
FK «Bauska» komandai sezonas sākums nav pavedies tas veiksmīgākais. Pirms diviem gadiem, 2013./2014. gada sezonā pirmajās sešās spēlēs baušķenieki prata izcīnīt četras uzvaras tiekot pie 11 punktiem (viena uzvara pagarinājumā, kad dod 2 punktus), bet pērn situācija jau pasliktinājusies un tikai divi panākumi pirmajās sešās cīņās. Tāda pat situācija arī šogad.
 
«Bauskai» Lielvārdē, maigi izsakoties, veicies nav ļoti sen. Kopš 2009.gada viesos  nospēlētajās 13 spēlēs ciesti tikai zaudējumi ar vārtu attiecību 105 pret 66, bet pēdējās 24 tikšanās reizēs baušķeniekiem izdevies uzvarēt vien četrās.
 
Lielvārdē, 24. oktobra spēlē «Bauskai» nevarēja palīdzēt vieni no  komandas līderiem – Ģirts Laugalis un Pēteris Zeltiņš, kā arī tikai vienu spēli nospēlējušais aizsargs - Toms Rozentāls. Viesi no Bauskas spēlēja ar divām pilnām maiņām, vienu rezervistu un trim vārtsargiem.
 
Ar nelielu pārsvaru spēli veiksmīgāk iesāka mājinieki, kuri pirmā perioda vidū izvirzījās vadībā. «Bauska» ieguva tiesības spēlēt vairākumā, taču jau atkal tā vietā, lai tiktu gūti vārti un panākts izlīdzinājums, baušķenieki vienus vārtus ielaida un nonāca iedzinējos ar 0:2, bet pēc perioda rezultāts jau 3:0 lielvārdiešu labā. Vēl aiz vien «Bauskas» komanda šajā spēles elementā turpina spēlēt katastrofāli un vairākumā tiek ielaisti vairāk vārti nekā gūti!
 
Otrajā periodā lielvārdieši vēl vairāk sabradāja «Bausku» gūstot sešus bezatbildes vārtus un pēc nospēlētām 40 minūtēm rezultāts graujošs – 9:0 mājinieku labā.
 
Pēdējā periodā spēles gaitā nekas nemainījās. «Lielvārde» turpināja nomētāt baušķeniekus gūstot divu vārtus. Goda vārtus viesu labā guva Valdis Vāvers, bet īsi pirms spēles beigām vēl precīzi meta mājinieki, kuri arī svinēja uzvaru ar 12:1.
 
Otrajā periodā mājinieki izdarīja 14 metienus, kamēr «Bauska» tikai 6. Arī trešajā periodā metienu attiecība – 15:6 lielvārdiešu labā. «Bauskas» vārtos pabija visi trīs komandas vārtsargi – Reinis Kirilko atvairīja 11 no pretinieka 19 metieniem, Elvis Holsts 11 no 14, bet Artis Barkovs trīs no četriem.
 
Baušķenieki vairākumā spēlē viss sliktāk no visām čempionāta komandām. «Elvi» līgas čempionāta sešās spēlēs «Bauska» vairākumā spēlējusi 33 reizes, no tām realizējot tikai trīs, bet vairākumā komanda līdz šim ielaidusi sešu vārtus! Baušķenieki vairākumā ielaiduši pēdējās četrās no sezonas sešām aizvadītajām spēlēm.
 
FK «Bauska» komandas galvenais treneris Ingus Panteļejevs par spēli.
 
«Mēs treniņos daudz trenējam vairākuma izspēli, bet diemžēl spēlēs mums no tā neko neizdodas realizēt. Vairāki spēlētāji neizprot vairākuma izspēli tikai tāpēc, ka treniņos neieklausās manis sacītajā, neizprot vairākuma būtību. Vairākumā ir jāmāk dominēt pretinieka zonā jebkurā kvadrātcentimetrā, bet mums tas neizdodas, jo spēlētāji nevar atdot piespēli vienā pieskārienā. Mēs pārturam bumbiņu, driblējam, bet tad jau vairākuma izspēles jēga ir zudusi. »
 
«Diemžēl, bet esam nonākuši lielās grūtībās. Daži spēlētāji mani nerespektē. Es saku vienu, bet atsevišķi spēlētāji domās ir kur citur un nav spējīgi uzdevumu izpildīt. Rezultāts spēlē ir atbilstošs spēlētāju attieksmei pret mani un treniņu procesu. Šādā situācija labus rezultātus komandai sasniegt ir grūti. Iespējams, situācijas uzlabošanai un labāko rezultātu sasniegšanai ir nepieciešams cits treneris.»
 
Vienīgos rezultativitātes punktus FK «Bauska» komandā guva Valdis Vāvers, kuram gūti vārti un Rolandam Kovaļevskim rezultatīva piespēle.
 
Labākais komandas spēlētājs – Artis Barkovs.
 
Sešos mačos izcīnītie seši punkti «Bauskas» komandai dod pirmspēdējo vietu turnīrā.
 
Nākamā spēle baušķeniekiem jau šodien sporta namā «Mēmele» plkst. 18:00 pret pēdējā vietā esošo «Ķekavas Bulldogs» komandu. 
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 
 

I.Panteļejevs pēc zaudējuma Lielvārdē: «Iespējams, labāku rezultātu sasniegšanai ir vajadzīgs cits treneris.»

flors

es | 2015-10-25

Ingu nevajag citu treneri bet laicīgi jānosēdina malā tie lielīgie jauni gailēni kas kas domā ka ir pasaules naba.Vēl ir jāiemāca kā nomainīties jo no malas izskatās ka viens otrs uz maiņu iet kā ar meiteni pastaigā,vai nu liekas ka viņi ir baigie meistari,Nekrīti panikā Ingu viss sakārtosies,turies un sodi katru par plāna neizpildi,lai veicas...fans

Jauna diskusija