Ielu basketbolā otro posmu pēc kārtas uzvar Īslīce

2015-07-08 14:07
 

Attēlā: Ielu basketbola II posma uzvarētāju komanda «Īslīce.» No kreisās Toms Vilks, Aleksandrs Ivanovs, Artjoms un Rodions Kotenkovi.  

 
Ielu basketbolā 3x3 otro posmu pēc kārtas uzvarēja «Īslīce» komanda. Līdz šim vēl ne reizi nezaudējuši spēli, viņi soļo uz pārliecinošu uzvaru kopvērtējumā. Komandas izspēlēja apļa turnīru, pēc kura noteica vietu sadalījumu. Otrajā posmā īslīcieši visās trijās spēlēs pārliecinoši apspēlēja savus konkurentus – «Ceraukste» ar 18:7, «Dāviņi» ar 19:7 un arī komandu «Mazie» ar 18:11.
 
Cīņā par sudrabu bija aizraujoša. Ceraukstieši tikai par diviem punktiem ar 10:8 apspēlēja ceturtās vietas ieguvējus «Dāviņi» komandu un par punktu – 10:9 tika galā ar vienību «Mazie» izcīnot otro vietu. Ceraukstes komandā spēlēja Niks Konstantīns – Dibets, Matīss Gulbis un Anrijs Janševskis.
 
Trešajā vietā «Mazais» komandas basketbolisti – Artūrs Dervīts, Roberts Cers un Edgars Niedra.
 
Komandas «Īslīce» līderis Toms Vilks pauž sašutumu par mazo komandu skaitu. «Nav interesanti, nekāda prieka uzvarēt. Trīs spēles, un turnīrs beidzies. Žēl, ka jaunieši nenāk un nespēlē, lai arī vakaros stadionā bumbu mētā daudzi. Grūti spriest, kāpēc šāda situācija,» tā spēlētājs. Viņam piekrīt  trešās vietas ieguvējs Roberts Cers. «Lielāks komandu skaits padarītu turnīru aizraujošāku un konkurenci spēcīgāku. Jau otro savā starpā spēlē vienas un tās pašas komandas. Cerams, ka situācija uzlabosies.»
 
Ielu basketbola otrajā posmā piedalījās četras komandas, kas ir par vienu vienību vairāk nekā pirmajā posmā jūnijā. Sacensību organizatoram Zintim Alksnim radušos situāciju ir grūti komentēt. «Informācija ir visiem pieejama, grūti spriest, kāpēc tik maz komandu. Varbūt daļa nokavēja pirmo posmu un uzskata, ka vairs nav jēgas piedalīties, jo notiek kopvērtējuma vērtēšana.  Iespējams, cilvēki nododas vasaras darbiem vai cita veida izpriecām,» tā Z. Alksnis.
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Ielu basketbolā otro posmu pēc kārtas uzvar Īslīce

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija