Īslīces kausa izcīņā futbolā piedalās astoņas komandas

2016-07-25 15:20
 
Sestdien, 23. jūlijā Bauskas Valsts ģimnāzijas sporta laukumā  notika «SIA Līduma dāvātā kausa izcīņa» un «Īslīces pagasta atklātais kausa turnīrs minifutbolā 6x6», kur par čempioniem otro gadu pēc kārtas kļuva komandas «Ceraukste» spēlētāji. 

Komandā «Ceraukste» spēlēja – Kristaps Maskalis, Gatis Ivanāns, Artūrs Dulbe, Artūrs Breijers, Rihards Dervins, Aivis Barkovskis, Ansis Pavilons un Nauris Dumbrovskis. 


Bauskas Valsts ģimnāzijas sporta laukumā par čempiona kausu sacentās «Policija», «Bauskas BJSS», «Uzvara», «Ceraukste», «Brunava», «Rainis», «Lats uz nedēļu» – vienība, kurā spēlē Iecavā un Rīgā dzīvojoši spēlētāji, kā arī Bauskas pilsētas mazākie futbolisti – «Cauršāvēji.»

Pēdējie nopietnu pretestību izrādīt nespēja un zaudēja visās spēlēs ar ļoti lielu vārtu starpību. Mazliet labāk veicās «Brunavai», kas grupu spēlē guva panākumu pret «Cauršāvējiem.» A grupas uzvarētāji ar trijām uzvarām tikpat spēlēs bija komandas «Rainis» spēlētāji, kamēr otrie – Gailīšu pagasta «Uzvara.» Sacensību nolikums paredzēja pirmo divu apakšgrupu komandu spēlēšanu pusfinālā. Ja A grupā pusfinālisti bija skaidri jau pirms cīņas bija sākušās, tad B grupā notikt varēja jebkas. Pavisam neveiksmīgi nospēlēja «Lats uz nedēļu», kas trijās spēlēs tikt tikai pie punkta. Savukārt turpat aiz pusfināla strīpas, tikai par punkta tiesu no «Bauskas BJSS» futbolistiem palika «Policija.» Tāpat kā «BJSS» komandai, arī «Ceraukstei» pēc grupu spēlēm bija pieci punkti. Savstarpējie rādītāji abām vienībām bija vienādi pilnīgi visur, tāpēc nācās izpildīt septiņu metru soda sitienus, kuros prasmīgāki bija ceraukstieši.

Pusfināla cīņas sākās ar atveldzējošu lietu, kas laukumu padarīja slidenu. Šādos apstākļos vairāk sitienu pa vārtiem, tos veiksmīgi realizējot izpildīja «Ceraukste», kas ar 3:1 uzvarēja uzvariešus. Tikpat labi lietus apstākļos jutās «Rainis», kas ar 4:2 uzvarēja «Bauskas BJSS» futbolistus.
Spēlē par trešo vietu «Bauskas BJSS» vienība ar  4:2 pārspēja «Uzvaru.»
 
 
«Bauskas BJSS» komandā spēlēja - Adrians Danos, Oskars Kursišs, Severīns Nērings, Rainers Jegorovs, Arturs Kupčiuns, Ritvars Briedis, Mārtiņš Bukšs un Svajunas Fokas. 

Bez medaļām palikušās komandas spēlētājs Jānis Aizbalts pēc spēles atzina, ka jaunieši bija spēcīgāki. «Iespējams, mūs pievīla spēka rezerves, bet jaunieši spēlēja labi. Viņi kopā trenējās, izspēlēja vairākas kombinācijas. Vien’ līdztekus spēlēt prasmei, apguvuši arī simulācijas pamatus. Dažbrīd bļaušana un vārtīšanās pa laukumu bija pārāk uzspēlēta,» uzskata uzvarietis.
 
Komandā «Rainis» spēlēja - Juris Kopilovs, Armands Landorfs, Edgars Lujāns, Raivis Miļūns, Jānis Akmentiņš, Māris Akmentiņš, Marks Kuncevičs un Aleksandrs Barkovs. 

Finālā «Ceraukste» tikās ar «Raini». Kā jau ierasts, ceraukstieši spēlēja aizsardzības futbolu, pretinieku vārtus centās apdraudēt pretuzbrukumos. Tāpat kā pērn, arī šogad šāds spēles stils «Cerauksti» nepievīla un viņi rainiešus uzvarēja ar 3:1, otro gadu pēc kārtas kļūstot par turnīra uzvarētājiem. Pērn ceraukstieši finālā ar 1:0 uzvarēja «Policiju»

 

Īslīces kausa izcīņā futbolā piedalās astoņas komandas

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija