Īslīces pagasta atklātajā florbola čempionātā uzvar Code

2015-03-17 14:58

Sestdien, 14. martā Īslīces vidusskolas sporta zālē notika EVA Autonams dāvātā Īslīces pagasta kausa izcīņa florbolā.

Sacensībās ieradās tikai četras florbola komandas. Vietējā «Īslīce,» divas Codes pagasta komandas — «Vectēvs» un «Code,» un komanda «Uzvara.» Turnīrā nepiedalījās tādas vienības kā «Bauska,» «Vecsaule,» un Bauskas pilsētas jauno florbolistu komanda «IMIS.»

Ņemot vērā mazo dalībnieku skaitu, tika izspēlēts viena apļa turnīrs, bet tad notika pusfināla spēles. Pēc grupu mačiem labākie rezultāti Īslīces pagasta komandai. Viņi ar 5:0 sakāva uzvariešus un ar rezultātu 4:2 bija pārāki pār komandu «Vectēvs,» bet «Code» pārspēta pēcspēles soda metienus ar rezultātu 4:3.

Otrajā vietā Code pagasta florbolisti. Viņiem panākumi pret komandām «Vectēvs» 4:1 un «Uzvara» 6:2, bet vienīgais zaudējums pret jau pieminēto Īslīci bullīšos.

Trešajā pozīcija komandas «Vectēvs» florbolisti. Komanda tika galā ar Uzvaras spēlētājiem 4:1, bet piekāpās Īslīcei ar 2:4 un Codei 1:4.

Pēdējā vieta grupā komandai «Uzvara,» kurai zaudējumi visās trīs spēlēs, bet mači viņiem ar to nebeidzās, jo sekoja pusfināla spēles.

Pirmajā pusfināla spēlē savā starpā tikās pirmās un pēdējās vietas īpašnieki. Arī otrajā dienas tikšanās reizē pārliecinošu uzvaru ar 5:1 svinēja īslīcieši, nodrošinādami vietu finālā.

Otrajā pusfināl mačā tikās abas Codes pagasta vienības. Arī šajā duelī otro reizi sacensībās pārāki bija komandas «Code» florbolisti, kuri ar 3:0 cīņā par finālu uzveica «Vectēvs» spēlētājus.

Mačā par trešo vietu tikās pusfināla neveiksminieki. Bronzas medaļas kaklā kāra «Vectēvs» komandas spēlētāji, kuri ar 3:1 uzveica Uzvaras komandu sagādājot viņiem piekto zaudējumu tik pat mačos.

Finālā revanšu par zaudējumu grupu spēlē nokārtoja Codes komanda. Viņi ar 4:0 uzveica bez maiņām spēlējošo un bez spēkiem palikušo komandu «Īslīce.»

Uzziņai:

1. vieta «Code» — Justs Baltmanis, Vitālijs Ivanovs, Gatis Pelēķis, Āris Rotbergs, Einārs Ģēvelis, Artis Štrovalds, Ainars Rumpans, Kristaps Kalniņš, Artūrs Breijers.

2. vieta «Īslīce» — Armands Lauva, Emīls Čekovskis, Edijs Velhoviks, Tedijs Turks, Romualds Paulovičs, Jānis Dimitrijevs.

3. vieta «Vectēvs» — Konstantīns Mališevs, Artūrs Žilinskis, Oskars Švāgers, Gatis Paškevičs, Elvijs Artimovičs, Arvis Lukšis, Endijs Matulēns.

4. vieta «Uzvara» — Kaspars Priedols, Artis Rācinājs, Tomass Valts Jirgensons, Edijs Skuja, Gints Holsts, Anrijs Liepa, Māris Voitovs, Rihards Kalada.

 

Rakstu sagatavoja: A. Dulbe

Īslīces pagasta atklātajā florbola čempionātā uzvar Code

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija