Ivars Zemītis «plosās» un gūst 54 punktus spēlē labojot sev piederošo līgas rezultativitātes rekordu

2017-02-24 11:29

Latvijas basketbola 3. līgas čempionātā februāra mēnesī veiksmīgi turpina spēlēt «SC Mēmele/Bauskas BJSS» komanda. Tāpat, fantastisku individuālo sniegumu turpina demonstrēt komandas līderis Ivars Zemītis, kurš 22.februāra cīņā guva 54 punktus labojot sev piederošo līgas rezultativitātes rekordu.

Bauskas klubs februārī četrās cīņās guvis trīs uzvaras. Vienīgais zaudējums pret «Jaunpils» basketbolistiem ar 70:74, savukārt uzvaras svinētas pret spēcīgajām BK «Dartija» un «Valmiera Glass/ Vidzemes Augstskola -2», bet pēdējā šī mēneša spēlē 22.februārī, baušķenieki atspēlēja 16 punktu deficītu un viesos ar 100:87 uzvarēja «BJBS Rīga/ Pārdaugava/ Turība» basketbolistus.

Foto – Elīna Gruncka
Ivars Zemītis (nr.18) februāra mēnesī vidēji gūto punktu ziņā un efektivitātes rādītājos ir visas līgas līderis.

 

Lielisku individuālo sniegumu gada otrajā mēnesī demonstrē Bauskas komandas līderis Ivars Zemītis. Viņam četrās februāra spēlēs vidēji gūti 34 punkti, izcīnītas 15 atlecošās bumbas un sasniegta fantastiska efektivitāte – 41.
 
Uz 22.februāra maču pret «BJBS Rīga/ Pārdaugava/ Turība» baušķenieki sniegputeņa dēļ ieradās dažas minūtes pirms spēles sākuma. Lūgums tiesnešiem dueli sākt desmit minūtes vēlāk tika noraidīts un viesi no Bauskas cīņu iesāka neiesildījušies. Protams, pirmā ceturtdaļa mūsējiem bija katastrofāla un likumsakarīgs zaudējums ar 29:18. Tomēr, mūsējie «sadusmojās» un ar šādu rezultātu nebija mierā. Īpašu niknumu pret tiesnešu lēmumiem un pretiniekiem izrādīja Ivars Zemītis, kura apbrīnojami rezultatīvā spēle ļāva komandai izrāpties no mīnusiem un spēles izskaņā panākt pretinieku.

Piecas minūtes pirms mača beigām rezultāts bija 83:79 mājiniekiem par labu. Cīņas turpinājumā Bauskas komandā ar trīs punktu metienu izcēlās Ginters Plukass, bet soda metienus realizēja Elmārs Arcimovičs un Ivars Zemītis. Pēdējais no viņiem vēl ralizēja «trīni» un tablo jau vēstīja 83:92 baušķeniekiem par labu. Arī spēles izskaņā rezultatīvs bija Zemītis nodrošinot «SC Mēmele/Bauskas BJSS» komandai panākumu ar  100:87.

Uzvarētāju labā 54 punktus guva Ivars Zemītis, labojot līgas, pērn uzstādīto sev piederošo rezultativitātes rekordu par četriem punktiem. Tāpat, pret galvaspilsētas klubu Ivars izcīnījā 24 atlecošās bumbas.


Ivars Zemītis pēc spēles:

- Februāris bija labs mēnesis. Izdevās gūt uzvaras. Tas ir komandas nopelns. Par paša sniegumu nemāku teikt. Vienkārši katrā spēlē jutos labi un izdevās gūt punktus.
 

«SC Mēmele/Bauskas BJSS» treneris Juris Ojāru pēc spēles:

- Ivars februārī bija uz visiem treniņiem. Viņš ir labā fiziskā formā, lieliski jūt spēli. Viņam un komandai šis bija labs mēnesis.
- Spēles sākums nevedās dēļ neiesildīšanās. Zēni par to nebija mierā, īpaši Zemītis. Savas dusmas un nepatiku pret tiesnešu lēmumiem izrādījām atspēlējoties un gūstot uzvaru.

Bauskas komanda patlaban atrodas ceturtajā vietā turnīrā. Nākamā spēle baušķeniekiem 2.martā savās mājās pret «Valmiera Glass/ Vidzemes Augstskola -2» basketbolistiem.
 

Ivars Zemītis «plosās» un gūst 54 punktus spēlē labojot sev piederošo līgas rezultativitātes rekordu

☺☺

Marta | 2017-11-28

Excellent!

Jauna diskusija