J.Ojāru: Ja būsim labākajā sastāvā, varam cīnīties un pat uzvarēt līderus

2018-01-26 11:15

Latvijas basketbola savienības 2.divīzijas čempionātā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījusi SC ««Mēmele»/Bauskas BJSS» komanda, kura ar 92:72 savās mājās pārspēja «BJBS Rīga/Rīdzene».

Ceturtdien, 25.janvārī Bauskas novada komanda uzņēma vienu no turnīra pastarītēm.Viesi ar vienu panākumu sešās spēlēs ir pēdējie grupā, kamēr SC ««Mēmele»/Bauskas BJSS» vienība pirms mača bija trešā, bet pēc abu komandu cīņas pakāpusies uz otro vietu.

Jau pirms spēles, teorētiski, uzvarētājs bija skaidrs. Galvaspilsētas klubā spēlē gados jauni spēlētāji, kuri koncentrējas jaunatnes čempionātiem. Laukuma saimnieki favorīta statusu apliecināja pārliecinoši ar 28:19 un 29:14 uzvarot pirmās divas ceturtdaļas. Neliels atslābums baušķenieku rindās iestājās trešajā spēles nogrieznī, kuru ar 14:22 uzvarēja viesi, bet, nepielaižot pretinieku pārāk tuvu, mājinieki sāncenšus pēdējā ceturtdaļā uzvarēja ar 21:17 un visā spēlē pārliecinošs panākums ar +20 punktiem.

Bauskas komandas sastāvā laukumā devās visi 12 spēlētāji. 30 punktus guva Ivars Zemītis, 20 Toms Vilks, bet Artūrs Vītols iemeta 10 punktus un izcīnīja 14 bumbas zem groziem. Pa septiņiem punktiem katram Elisam Upeniekam un Elmāram Arcimovičam, pieci Kasparam Jakubonim un Mārtiņam Ābelem, bet pa diviem katrs iemeta - Māris Skrējāns, Roberts Cers, Miks Cepure un Toms Červinskis. Vienīgais bez punktiem mājinieku rindās palika Niks Konstantīns Dibets, kurš laukumā pavadīja astoņas minūtes.


SC ««Mēmele»/Bauskas BJSS» komandas galvenais treneris Juris Ojāru:

 
- Uzvarētas trīs spēles pēc kārtas pret pretiniekiem, kuri «uz papīra» ir vājāki. Protams, šajā spēlē netrūka brāķi un dažbrīd spēlētāji nospēlēja pavirši, bet kopumā esam paveikuši svarīgāko – uzvarējuši trīs spēles pēc kārtas, kā bija plānots. Spēlēja visi spēlētāji. Lai arī pretī stājās jaunieši, mums vajadzēja koncentrēties visai spēlei. Uzvara ar +30 vai +40 punktiem bija iespējama, bet neuzskatu, ka tas ir nepieciešams. Bijām fiziski spēcīgāki zem groziem un savācām 17 atlecošās bumbas pretinieku laukuma pusē, kas ir labs rādītājs.
 
Nākamā spēlē Bauskas klubam pret grupas līderiem «Līvānu stikls». Izbraukumā mūsējie līvāniešiem piekāpās ar - 36punktiem. 
 
-Uzskatu, ja savāksimies uz spēli labākajā sastāvā, varam pret viņiem nospēlēt ļoti labi un pat uzvarēt. Pēc slimošanas atgriezīsies Arnis Simsons. Līvānos zaudējām, jo pietrūka spēka, bijām maz cilvēki. Redzēs kā mums ies mājās, bet ceram uz pozitīvu iznākumu.
 
Bauskas komanda ar «Līvānu stikls» dala pirmo vietu otrā posma otrajā grupā. Mūsējiem nākamā spēle ir tieši pret šo komandu 6.februāri savās mājās.

J.Ojāru: Ja būsim labākajā sastāvā, varam cīnīties un pat uzvarēt līderus

Coach

Janka | 2018-01-26

Kada alga tads darbs

coach

saartvaidziitis | 2018-01-26

Treneris vislaik suudzas par komandas sastaavu un to,ka nav speeka. varbuut vairaak jaatrenejas un jaamaina speles taktika arii?

Jauna diskusija