Bauskas florbolisti viesojas Liepājā

2014-02-25 19:36

Svētdien, 23.februārī ,uz Liepāju devās „Bauskas BJSS” vairākas jaunatnes florbola komandas. Tālajā ceļā jauno autobusu iemēģināja U12, U14, U16 un U18 Bauskas florbolisti. Viesus no Bauskas uzņēma mājinieku komanda „Kurši” ,ar kuru arī tika izspēlētas pa vienai spēlei katrā  vecuma grupā.  Visās spēlēs aizritēja sīvas cīņas, un uzvarētāja pārākums pār otru komandu visās spēlēs bija vien vienu vārtu pārsvars.

Jaunajiem florbolistiem bija iespēja ne tikai uzspēlēt florbolu, bet  arī, gaidot nākamās spēles, apskatīt pilsētu, jūras piekrasti, kā arī pavērot „Liepājas Metalurga” jauniešu hokeja spēles . Lieliska diena florbolam un pilsētas Liepāja apskatei!

Jaunākie sāk pirmie.  Trenera Normunda Gruncka vadībā U12 komanda uzsāka šo florbola sabraukumu. Tikai spēles galotnē sīvā cīņā baušķenieki piekāpās „Kurši” komandai ar rezultātu 8:7. Pēc pirmā perioda 2:2 neizšķirts. Otrajā periodā minimāls pārsvars mājiniekiem ar rezultātu 6:5. Spēles pēdējā trešdaļā abas komandas divreiz apmainās ar vārtu guvumiem, un spēle noslēdzas ar minimālu „ Kurši” komandas uzvaru ar rezultātu 8:7.

Bauskas U12 komanda čempionāta tabulā patreiz atrodas lejasgalā, ar 1 izcīnītu uzvaru 9 aizvadītajās spēlēs ieņemot 7. vietu A grupā.

„Bauskas BJSS” U12 rindās ar rezultativitātes punktiem atzīmējās-

Kristaps Laugalis 2+4

Valts Smilga 3+1

Matīss Dulbe, Roberts Romanovs 1+0

Emīls Ralfs Karlshofs, Kristers Panteļejevs 0+1

 

Nākamie laukumā, trenera Agra Grandovska vadīti ,dodas U14 florbolisti. Arī šajā vecuma grupā baušķeniekiem minimāls zaudējums ar 7:6 pret „Kurši” vienaudžiem. Bauska  pirmā perioda laikā nonāca iedzinējos ar 0:2, taču pašā perioda izskaņā baušķenieki vienus vārtus atgūst, rezultātam kļūstot 1:2. Ļoti labi komanda iesāka otro periodu, kurā izdevās ne tikai atspēlēties, bet gan arī izvirzīties vadībā ar 2:3. Pirmos komandas trīs vārtus un sev hat-trick nokārto Ronalds Bēmanis. Mājinieki nerimstas un jau vadībā izvirzās „Kurši”, bet pirms perioda beigām Artūra Barkova precīzais raidījums panāk 4:4. Spēles pēdējā periodā „Bauska” komanda divreiz izvirzās vadībā (4-5;5-6), bet spēles izskaņā tomēr zaudē pārsvaru un piedzīvo zaudējumu ar 7:6.

Baušķenieki aizvadītajās 10 spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījuši uz pusēm ,ieņemot 4.vietu A grupā.

„Bauskas BJSS” U14 rindās ar rezultativitātes punktiem atzīmējās-

Ronalds Bēmanis 3+1

Ralfs Rūdolfs Meimers, Artūrs Barkovs 1+1

Kristaps Laugalis 1+0

 

Pirmo un ,kā vēlāk arī izrādījās ,pēdējo uzvaru šajā dienā Bauskas florbolistiem atnesa Agra Grandovska  U16 trenētie jaunieši, kuri pēcspēles metienos ar 6:7 uzvarēja „Kurši” vienaudžus.

Divi Romualda Pauloviča precīzie raidījumi dod pārsvaru pēc pirmā perioda ar rezultātu 1:2. Romualds arī otrajā periodā turpina plosīties un, gūstot vēl divus vārtus, notur „Bauskai” viena vārta pārsvaru. Viens precīzs raidījums Valda Vāvera kontā. Pēc perioda 4:5 baušķenieku labā. Spēles beigu periodā mājinieki izlīdzina rezultātu, taču vēlāk vadību atgūst „Bauska”, kad precīzs jau atkal Romualds, kuram jau 5. vārti šajā spēlē. „Kurši” komanda nopelnīja privilēģijas izpildīt soda metienu, bet par nožēlu viņiem, ar to tika galā vārtuvīrs Reinis Kirilko. Viesiem tomēr izdodas izlīdzināt rezultātu, un spēles pamatlaiks noslēdzas ar 6:6. Pēcspēles meitienos uzvaru nesošo bullīti realizē Romualds Paulovičs, kuram šī spēle viena no veiksmīgākajām līdz šim aizvadītajām U16 rindās.

Bauskas U16 vienības florbolisti aizvadītajās 10 spēlēs tikuši pie 7 uzvarām un nācies piedzīvot 3 zaudējumus, kas turnīra tabulā A grupā dod 5.vietu.

„Bauskas BJSS” U16 rindās ar rezultativitātes puntiem izcēlās-

Romualds Paulovičs 5+0

Valdis Vāvers 1+2

Artūrs Barkovs 0+2

Reinis Kirilko 0+1

 

Florbola sabraukuma dienu Liepājā noslēdza U18 jauniešu komandas. Ingusa Panteļejeva vadītā komanda spēles pamatlaiku noslēdza ar ņeizšķirtu ,un tomēr pēcspēles metienos piekāpās „Kurši” komandai ar 7:6.

Spēles sākumā  baušķenieki nonāk iedzinējos ar 2:0, bet situāciju labo Dinārs Vaitaitis un Romualds Paulovičs ,kuri panāk izlīdzinājumu. Otrā periodā vienīgos vārtus gūst „Bauska” komandas spēlētājs Edgars Liepa, izvirzot vadībā baušķeniekus ar 2:3.

Spēles pēdējā periodā Bauska divreiz atraujas no pretinieka ar divu vārtu starpību (2-4;3-5), abus vārtus gūstot Valdim Vāveram. Gluži kā U16, arī U18 jaunieši pārsvaru nenotur un, pretiniekam izlīdzinot rezultātu ,spēles pamatlaiks noslēdzas ar rezultātu 6:6. Šajā spēles elementā veiksmīgāki mājinieki, kuriem arī panākums pret „Bauska” komandu ar 7:6.

Vecākajiem no jauniešiem, U18 komandai ,šis bija tikai otrais zaudējums aizvadītajās 11 spēlēs. Ar sakrātajiem 28 puinktiem, un 11 punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju, baušķeniekiem pirmā vieta vieta A grupā.Jāpiemin, ka tuvākajiem sekotājiem ir aizvadītas četras spēles mazāk nekā baušķeniekiem.

„Bauskas BJSS” komandas rindās ar rezultativitātes punktiem izcēlās-

Valdis Vāvers 2+1

Dinārs Vaitaitis 1+2

Romualds Paulovičs, Edgars Liepa 1+0

Kristaps Kurpnieks, Uģis Ritvars Jirgensons 0+1

U12 zēnu komanda Liepājas ledus hallē.

Foto N.Grunckis

Rakstu sagatavoja-A.Dulbe

Bauskas florbolisti viesojas Liepājā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija