Jauniešiem florbolā uzvaras garša un zaudējuma rūgtums

2013-12-03 21:40

Pimdien, 2.decembrī ,SN”Mēmele” notika divas florbola spēles ar baušķenieku dalību. Vispirms U12 „Bauskas BJSS” komanda tikās ar „Kurši” komandas vienaudžiem un pēc šīs spēles laukumā devās arī abu šo komandu U16 grupas florbolisti. Baušķeniekiem mainīgi rezultāti. Jaunākie piedzīvo zaudējumu, bet uzvaru izcīna U16.

U12 jaunie florbolisti cīnījās braši, taču nācās atzīt liepājnieku uzvaru ar rezultātu 8-13.Spēles rezultātu atklāja tieši „Bauska”. Pirmos vārtus gūstot Hārdijam Vanagam. Spēle rit aizraujošā cīņā, rezultātam mainoties itin bieži. „Bauska” vadībā 3-1, taču vēlāk jau iedzinējos ar 3-4. Tad otrā periodā jau baušķenieki vadībā ar 5-4. Lai arī trešdaļā „Bauska” bija priekšā ar 8-7, tomēr viesiem uzsmaida veiksme vairāk un pēc otrās trešdaļas 8-10 par labu „ Kurši” komandai. Trešajā periodā vēl trīs vārtus gūst liepājnieki, kuri arī uzvar visā spēlē ar 8-13.

„Bauska BJSS”  komandā punktus guva-

Kristaps Laugalis 2+2

Valts Smilga 3+0

Hārdijs Vanags 1+1

Matīss Dulbe, Roberts Romanovs 1+0

Nils Zīriņš, Kristers Panteļejevs 0+1

Nākamā cīņa baušķeniekiem piektdien SN „Mēmele” plkst. 16:00 pret FK „Irlava”.

 

U16 pirms šīs cīņas bija uzvarējuši visās trijās spēlēs čempionātā. Pirmie tika sakauti SK”Babīte” ar 11-2, tad sekoja „FS Masstters/Ulbroka” 5-3 un „Rīgas Raķetes” 6-3.

„Kurši” pirms tikšanās ar „Bausku”  zaudējumu bija izjutuši tikai vienreiz. Baušķenieki pievienoja vēl vienu zaudējumu, tiesa, pēcspēles soda metienos.

Lai arī spēle samērā mierīga, baušķeniekiem pēc trešdaļas pārsvars ar 2-1 un arī otrā trešdaļa aizrit mājinieku dominancē. Rezultāts pēc divām nospēlētām trešdaļām 5-2 par labu baušķeniekiem.

Trešajā trešdaļā „Kurši” izmanto „Bauskas” atslābināšonos pie trīs vārtu pārsvara un atspēlējoties panāk izlīdzinājumu 5-5.

Pēcspēles soda metienos "necauršaujams" bija Reinis Kirilko, kurš atvairīja visus četrus pretinieka soda metienus. Baušķenieku rindās savus izgājienus iemeta Valdis Vāvers un Ronalds Bēmanis, savukārt, nepaveicās Ņikitam Maksurovam un Romualdam Paulovičam. Laimīga uzvara baušķeniekiem, tiesa, tabulā viens punkts zaudēts.

Valdis Vāvers, FK „Bauska” spēlētājs, atzīst, ka esot vadībā, spēlētāji palaidās.

„Spēle pati par sevi bija diezgan miegaina. Daudz kļūdu abām komandām, kuras veiksmīgāk izmantojām mēs un ieguvām pārliecinošu vadību. Taču, sajutuši uzvaras garšu ,sākām palaisties , ko izmantoja pretinieks.”

„Lieliski nospēlēja Reinis, kurš atvairīja visus bullīšus. Esam zaudējuši vienu punktu, bet, cerams, ka tas uz priekšdienām neko nemainīs,” tā Valdis.

 

FK „Bauska” rindās punktus guva-

Ņikita Maksurovs 1+1

Ronalds Bēmanis, Valdis Vāvers, Edijs Breijers, Zigmārs Liepa 1+0

Romualds Paulovičs, Ralfs Rūdolfs Meimers, Rūdolfs Vilcāns 0+1

Atkal laukumā U16 dosies piektdien,SN „Mēmele” plkst 18:15 uzņemot komandu FK „Irlava”.

 

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe.

Jauniešiem florbolā uzvaras garša un zaudējuma rūgtums

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija