Jolanta Tarvida izcīna trešo vietu Eiropas junioru čempionātā

2017-11-06 13:30
 
Latvijas jaunā taekvondo cīkstone Jolanta Tarvida piektdien Kiprā izcīnīja trešo vietu Eiropas junioru čempionātā.
Foto: www.taekwondodata.com
 
Svara kategorijā līdz līdz 55 kilogramiem vispirms Tarvida ar 7:0 pieveica itālieti Čiarru d'Arko, pēc tam ar 12:11 līdzīgā duelī bija labāka pār Lindseju Filbēru no Francijas, ceturtdaļfinālā uzveica arī turcieti Tugbu Jilmazu, bet pusfinālā piekāpās krievietei Anastasijai Nosovai.

Līdz ar to sacensības jaunākā no māsām Tarvidām noslēdza ar bronzu. Viņai šis ir otrais lielais panākums karjerā, jo 2014.gadā viņa Baku guva sudraba medaļu pasaules čempionātā kadetiem.


Pati sportiste pēc sacīkstēm vērtēja savu sniegumu: 

- Jūtos ļoti labi. Protams, medaļa nenāca viegli. Bija jāuzvar trīs nopietnās cīņās. Žēl, ka neuzvarēju krievieti par vietu finālā. Domāju, ka pietrūka nedaudz tādas kā agresijas, protams, bija arī dažas taktikas kļūdas.

- Man šīs bija pēdējās sacensības junioros. Grūti teikt, vai šis bija nozīmīgākais panākums, bet pilnīgi noteikti viens no. Turpināšu trenēties un smagi strādāt, lai jau nākamajās sacensībās izcīnītu zeltu!

Jau šajā nedēļas nogalē viņa startēs pieaugušo sacensībās Horvātijā «Croatia open», bet vēl pēc nedēļas Jolanta startēs sacensībās Parīzē.
 

Jolanta Tarvida izcīna trešo vietu Eiropas junioru čempionātā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija