Kirilko lielisks vārtos. U18 sagrauj pretinieku

2013-12-11 00:26

Vakar, 10.decembrī SN”Mēmele” tika aizvadīta kārtējā „Bauskas BJSS” U18 komandas spēle. Šoreiz pretiniekos turnīra pastarītis FNK”SĀC” komanda, kura tika sagrauta ar rezultātu 12-0.

Liels nopelns šādam panākumam ir baušķenieku vārtsargam Reinim Kirilko, kurš atvairīja visus 27 pretinieka metienus un nosargāja savus vārtus neskartus.

Lai arī pēc rezultāta šķiet, ka viss nācās viegli, tā nebūt nebija. Pretinieki uzbruka bīstami, taču aizsardzība un Reinis vietā. Baušķenieki rūpīgāk spēlē uzbrukumā. Izmantodami savas iespējas jau pirmajā trešdaļā iegūst 5-0 pārsvaru.Perioda pirmie trīs vārti tiek gūti sadarbojoties diviem spēlētājiem. Vārtus gūst Aivis Barkovskis, kuram visas tris reizes asistē Valdis Vāvers. Vārtus mazākumā gūst Uģis Ritvars Jirgensosn un perioda pēdējo bumbiņu pretinieka vārtos raida Valdis Vāvers.

Spēles vidusdaļa samērā mierīgāka. Apmainoties metieniem komandas nedaudz samazina spēles tempu. Vārti tiek gūti un to izdara „Bauska”. Dinārs Vaitaitis uzņemas periodu uz sevis, un iemet divas bumbiņas panākot jau graujošo 7-0 par labu „Bauska” komandai.

Spēles pēdējā trešdaļā aktivizējas baušķenieki un salādē vēl 5 bumbiņas pretinieka vārtos un svin uzvaru visā spēlē ar rezultātu 12-0. Šajā trešdaļā personiskās fomalitātes nokārtoja Aivis, kuram pokers, Valdis kuram hat-trick un Dinārs ,kuram trešdaļā trīs piespēles.

 

Rezultativitātes punktus guva-

Valdis Vāvers 3+3

Dinārs Vaitaitis 2+4

Aivis Barkovskis 4+1

Ņikita Maksurovs 1+3

Uģis Ritvars Jirgensons, Edijs Breijers, 1+0

Ainārs Rumpāns 0+1

 

Patreiz "Bauskas BJSS" komanda atrodas tabulas pirmajā pozīcijā ar 20 izcīnītajiem punktiem 7 spēlēs. 

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Kirilko lielisks vārtos. U18 sagrauj pretinieku

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija