Kristaps Namiķis gūst vārtus pirmajā sezonas spēlē

2016-09-08 10:13
 
Jauno Latvijas hokeja čempionāta sezonu ar uzvaru sācis baušķenieka Kristapa Namiķa pārstāvētais hokeja klubas «Zemgales/LLU», kuru šogad vada Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Haralds Vasiļjevs.

Kristaps Namiķis komandas uzvarā ar 9:2 savās mājās 7.septembrī pret «Pārdaugavas» hokejistiem guva vienības trešos vārtus spēles 14 minūtē. Zemgalieši jau pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar 4:0. Spēles vidusdaļā pārdaugavieši divus vārtus atguva, bet mājinieki tikpat iemeta pretī. Pēdējā trešdaļā «Zemgales/LLU» hokejisti bija precīzi vēl trīs reizes.

Kristaps Namiķis pēc spēles: «Treneris man uzticas. Spēlēju regulāri otrajā vai trešajā maiņā. Ir gods un prieks trenēties pie Haralda Vasiļjeva. Viņš galvenokārt koncentrējās uz disciplīnu komandā. Mums ir septiņi punkti, kuri jāievēro, lai komandā valdītu draudzība, saliedētību un kārtība, veidotos labas attiecības kolektīvā. Šogad komandā jūtos ļoti labi. Pērn sezonas laikā guvu tikai četrus punktus. Šogad centīšos būt rezultatīvāks. Pagājušajā sezonā iepriekšējais treneris man reti deva iespēju sevi pierādīt, šogad ir savādāk. Jāizmanto savas iespējas un jāpierāda sevi. Jātrenējās un rezultāti neizpaliks, bet protams, primārais ir izcīnīt uzvaras,» tā Kristaps.

Baušķenieku uz Jelgavas hokeja halles ledus varēs redzēt šo sestdien, kad mājinieki sacentīsies ar «Mogo» vienību. Komandas rezultātiem un spēļu kalendāram līdzi sekotvar Latvijas hokeja federācijas mājaslapā lhf.lv.

 

Kristaps Namiķis gūst vārtus pirmajā sezonas spēlē

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija