LFS sveic labākos florbolistus

2013-06-22 13:15

20.jūnijā uz Rīgas vēstures un kuģniecības muzeju bija uzaicināti Latvijas Florbola čempionāta 2012./2013.gada sezonas labākie spēlētāji, treneri un tiesneši, lai pateiktos viņiem par ieguldīto darbu un nodemonstrēto sniegumu.

 

Latvijas Florbola savienība (LFS) katru sezonu noslēdz ar čempionāta labāko spēlētāju, treneru un tiesnešu godināšanu. Katru reizi šis pasākums notiek citā - kādā īpašā vietā. Aizvadītās sezonas, kas īpaša jau ar to vien, ka bija jubilejas - divdesmitā, noslēguma pasākums notika Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja greznajās telpās starp ārkārtīgi retiem un interesantiem muzeja eksponātiem. Tā nav nejaušība, jo LFS ļoti lielu uzmanību pievērš ne tikai tam, lai sportisti, sevišķi bērni un jaunieši, kļūtu meistarīgāki savā izvēlētajā sporta veidā, bet arī tam, lai viņi augtu un veidotos par gudrām un inteliģentām personībām. Tieši tāpēc visiem laureātiem bija iespēja baudīt ekskursiju pa muzeju, klausoties aizraujošu gides stāstījumu.

 

LFS prezidents Ilvis Pētersons pasākuma laikā savā uzrunā uzsvēra, ka klubu pārstāvju kopsapulcē apstiprinātajā jauno darbības pamatvirzienu projektā galvenā uzmanība veltīta florbolistam kā vispusīgi attīstītai personai. "Mums visiem kopā ne tikai jāuzlabo savi sportiskie sasniegumi, bet arī visiem kopā jāpaaugstina mūsu sporta veida prestižs, lai mēs godam varētu kļūt līdzvērtīgi citiem sporta veidiem," teica I.Pētersons.

 

Starp labākājiem nominēti arī Bauskas florbolisti:

 

Zēni U10

Labākais uzbrucējs

Kristers Panteļejevs

Bauskas BJSS

Zēni U12

Labākais vārtsargs

Artis Rācinājs

Bauskas BJSS

Zēni U16

Rezultatīvākais spēlētājs

Aivis Barkovskis

Bauskas BJSS

Zēni U16

Labākais uzbrucējs

Rolands Kovaļevskis

Bauskas BJSS

Zēni U16

Labākais vārtsargs

Reinis Kirilko

Bauskas BJSS

Senioru līga

Labākais vārtsargs

Guntars Grandovskis

Lino.lv/Starter