Līdz uzvarai pietrūkst trīs sekundes

2018-01-29 11:45

Dramatiskā cīņā četru uzvarēto spēļu sērija pārtrūka Latvijas florbola 2.līgas komandai SC «Mēmele»/Code», kura ar rezultātu 6:7 pēcspēles soda metienos piekāpās FK «Tērvete» spēlētājiem.

Foto – komandas albums
SC «Mēmele»/Code» komandas spēlētāji pēc cīņas


Sestdien, 27.janvārī abas komandas tikās Codes pamatskolas sporta zālē. Pirmajā komandu tikšanās reizē sezonas ievadā spēlējot mājās SC «Mēmele»/Code» uzvarēja ar 10:6, bet Tērvetē panākumu ar 10:5 svinēja mājinieki. Vienību trešajā tikšanās reizē laukumā valdīja līdzvērtīgāka cīņa nekā abos iepriekšējos dueļos.

Spēles ievadā viesi atradās vadībā ar 0:1 un 1:2, bet perioda izskaņā vadību pārņemā mājinieki, tomēr tērvetnieku gūtie vārti vairākumā atjaunoja neizšķirtu – 3:3.

Spēles otrajā periodā trešo reizi cīņā vadībā izvirzījās viesi, tomēr jau atkal laukuma saimnieki prata atbildēt ar diviem vārtu guvumiem un noslēgt periodu ar 5:4 vadību.

Cīņas vidū abu komandu spēlētāji daudz noraidījās. Vispirms Pēteris Maziks saņēma divu minūšu sodu par protestēšanu, bet 12 minūtes uz noraidīto soliņa par bīstamu spēli pavadīja Artūrs Žilinskis. Viņam arī piecu minūšu sods pirmajā periodā. Arī viesu komandā 12 minūšu sodu izplenījās Kristaps Safranovičs, bet vēl trīs divus soda minūšu noraidījumus nopelnīja citi viesu komandas spēlētāji. Kopumā spēlē mājinieki sakrāja 25 soda minūtes, bet tērvetnieki 22.

Trešā perioda vidū viesi izlīdzināja rezultātu, bet paši aizraujošāki notikumi vēl tikai sekoja. Vispirms 14 sekundes pirms spēles beigām vārtus vairākumā guva mājinieku komandas rezultatīvākais spēlētājs Aivis Barkovskis praktiski izlemjot spēles likteni. Tiesa, viesi bija citās domās un trīs sekundes līdz spēles beigām rezultātu prata izlīdzināt. Pagarinājumā laukuma saimnieki izturēja skaitlisko mazākumu un vārti netika gūti, bet pēcspēles soda metienos prasmīgāki bija viesi, kuri iemeta vienu «bullīti», kamēr mājinieki pretinieku vārtsargu nepārspēja.

SC «Mēmele»/Code» labā ar 3+1 izcēlās Aivis Barkovskis un Ingus Panteļejevs, bet pa rezultatīvai piespēlei katram Armīnam Timinskim, Ronaldam Bēmanim un Tomam Mengotam. Mājinieku komandas vārtsargs Artis Štrovalds atvairīja 24 pretinieku metienus, bet labākā spēlētāja balva Armandam Lauvam.

SC «Mēmele»/Code» florbolisti 16 spēlēs izcīnījuši 31 punktu, kas dod trešo vietu grupā un stabilu vietu izslēgšanas spēļu zonā.

Nākamā spēlē Bauskas novada komandai 4.februārī Codes pamatskolā pret FK «Jūrmala.»
 

 

Līdz uzvarai pietrūkst trīs sekundes

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija