Lielisks sniegums beigu ceturtdaļā atnes basketbolistiem uzvaru

2013-11-22 22:26

Šovakar uz Cēsīm devās „Bauskas BJSS” basketbola komanda, kura Latvijas basketbola 3.līgas ietvaros (LBL3) aizvadīja spēli pret „Dārznieks/Cēsis” komandu. Lielisks sniegums spēles pēdējā ceturtdaļā nodrošina baušķeniekiem uzvaru ar rezultātu 58-65.

Pirmā ceturtdaļa baušķeniekiem izdodas lieliska. Uzbrukumu izdodas realizēt ar labu precizitāti un tiek iekrāts 13 punktu pārsvars. Ceturtdaļa uzvarēta ar 8-21. Labs sākums ceļā uz uzvaru šajā spēlē „Bauskai”.

Otrā ceturtdaļa sagriež visu kājām gaisā. Pēc nospēlētām 20 minūtēm baušķenieki nonāk iedzinējos ar -1. Mājinieki otro trešdaļu uzvar ar 23-9 un intriga atgriežas. Pēc puslaika 31-30 par labu cēsiniekiem.

„Bauskas” nedienas no otrās ceturtdaļas turpinās arī spēles trešajā ceturtdaļā. Uzbrukums nevedas un pēc spēlētām 30 minūtēm rezultāts 45-41 par labu cēsiniekiem.

Pirms pēdējās ceturtdaļas „Bauskai” -4. Rezultatīvu sniegumu demonstrē „Bauska”, kā rezultātā izdodas ne tikai atspēlēt četru punktu deficītu, bet  arī pārņemt vadību un uzvarēt ceturtdaļu ar 13-24. Visā spēlē baušķenieki svin uzvaru ar rezultātu 58-65.

Pēcspēles sarunā ar „Bauskas BJSS” spēlējošo treneri Juri Ojāru viņš vispirms vēlējās pateikt lielu paldies visas komandas vārdā SC ”Mēmele” direktoram Zintim Alksnim, kurš nokārto nepieciešamās saistības, lai komanda sekmīgi aizvadītu mājas spēles.

„Lieliska debijas spēle izdevās Edgaram, kurš nodemonstrēja labu spēli ceturtajā ceturtdaļā, kad tas  visvairāk bija nepieciešams.”, stāsta Juris.

„Aizsardzībā lielu darba apjomu paveica Mārcis Žabovs, kurš nosedza pretinieka labāko punktu guvēju, neļaujot spēles tupinājumā viņam izpausties,” turpina Juris.

 „Šodien apliecinājām to, ka esam komanda. Katrs spēlētājs pielika savu pirkstu šajā spēlē, lai tiktu izcīnīta uzvara. Apliecinājām to, ka neesam viena cilvēka komanda,” piebilst Juris.

„Bauskas BJSS” komandā labāko sniegumu nodemonstrēja Edgars Markūns, kuram spēlē 15 punkti un 11 atlecošās bumbas.

Dāvis Kravalis 11 pts., 10 atl.b.; Renārs Rupkus 10 pts., 3 atl.b.; Arnis Simsons 10 pts., 6 atl.b.; Mārcis Žabovs 8pts.; 9 atl.b.; Toms Vilks 7 pts., 3 atl.b.; Juris Ojāru 2 pts., 1 atl.b.;

„Bauskas BJSS” komandai šī bija sestā uzvara septiņās spēlēs, kas ir lielisks rādītājs.

Nākamā spēle „Bauskas BJSS” komandai mājās, SN”Mēmele” ,28.novembrī plkst. 19:00 pret komandu no Iecavas „BK Dārtija”. Šo spēli varētu nosaukt par Bauskas basketbola derbiju, kurā noskaidrosim, kura uz doto brīdi ir spēcīgākā basketbola komanda Bauskas novadā.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Lielisks sniegums beigu ceturtdaļā atnes basketbolistiem uzvaru

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija