Mēmeles kauss tuvojas izšķirošajām spēlēm

2013-01-06 17:09

Aizvadītas vienas no pēdējām regulārā turnīra spēlēm SC" Mēmele" kausa izcīņā basketbolā. Lieli pārsteigumi nenotika, uzvaras izcīnija turnīra vadošā trījnieka komandas. BK" Bauskas Zelta Lauvas"  pārliecinoši pieveica Cerauksti - 92:72. Code sīvā cīņā uzveica Gailīšus 78:72, Īslīce viegli izrēķinājās ar Stadiona izlasi 78:57.

Turnīra nolikums paredz, ka par SC" Mēmeles kausu" cīnās komandas, kuras regulārajā turnīrā izcīnijušas pirmās divas vietas, noskaidrojot to divu spēļu summā. Par trešo cīnās komandas, kuras pēc regulārā turnīra ieņem trešo un ceturto vietu, tā pat noskaidrojot to divu spēļu summā.

Regulārajā turnīrā palikušas neizspēlētas trīs spēles un izveidojusies intriga, par otru komandu, kura kvalificēsies finālam. Teorētiski noslēdzoties visām regulārā turnīra spēlēm var izveidoties situācija, ka pirmo trīs vietu ieguvēju komandas turnīra tabulā  būs izcīnījušas vienādu punktu summu. Vietu finālā jau nodrošinājusi BK" Bauskas Zelta Lauvas" komanda, kurai pozitīva grozu attiecība pret Codi un Īslīci. Tieši visticamāk, ka savstarpējā spēlē starp Codi un Īslīci tiks noskaidrota otra fināliste. Codei gan vēl jāpieveic Gailīši.

Turnīra tabula

Atlikušas spēles regulārajā turnīrā.

Gailīši         :      Code
Ceraukste  :      Gailīši
Code          :       Īslīce