Mūsu volejbola komanda Rundāle/Bauska turpina aizvadīt spēles Latvijas 1. līgas čempionātā.

2012-12-09 18:09

09.12.12 Pilsrundāles vidusskolas sporta zālē Rundāle/Bauska aizvadīja kārtējo 1. Līgas spēli volejbolā, ciemos uzņemot RVS/Lāse Juniors komandu. Šajā duelī pārāki bija viesi, tādējādi mājiniekiem nācās piedzīvot zaudējumu ar 1-3.

Mūsu novada komanda šajā turnīrā piedalās jau trešo gadu pēc kārtas. Plašāk par to, kā līdz šim ir veicies un kā tika izveidota komanda, pastāstīja komandas treneris Vilnis Zariņš.

‘’Spēlējam šajā turnīrā trešo gadu. Pirmajā gadā palikām pirmspēdējie, pagājušo gadu palikām pēdējie, taču turpinām spēlēt, lai būtu spēļu prakse un pieredze. Komandu izveidojām, sanākot kopā dažāda kaluma spēlētājiem. Tie spēlētāji, kuri bija gatavi pievienoties komandai, pēdējā brīdī atteica un pievienojās citām komandām. Palikām tie, kas nu palikām. ‘’

Par spēles rezultātiem treneris izsakās sekojoši. ‘’Mums nepieciešama vieta, kur praktizēties un gūt pieredzi. Pirmās trīs komandas nav iespējams uzvarēt, taču ar pārējām veiksmes gadījumā varam pacīnīties. Līdz šim esam uzvarējuši arī spēli ar 3-0, kā arī vairākas spēles sīvā cīņā esam zaudējuši ar beigu rezultātiem 2-3. Takā pacīnīties par uzvaru ir visas iespējas.’’

‘’Noslēdzies ir pirmais aplis. Ceram, ka spēle uzlabosies un izdosies otrajā aplī vairāk sarūgtināt pretiniekus, nekā līdz šim. Nedaudz vairāk veiksmes un tad jau kas zin, kā viss var beigties.’’ Savos komentāros dalās treneris.

 

turnīra tabula

 

 

Rakstu sagatavoja A.Dulbe