M. Gorškova piemiņas kausā pludmales volejbolā spēle vīri no virslīgas un viesspēlētāji no Rīgas

2017-05-29 14:53

Sestdien, 27. maijā, z/s «Līdumnieki» notika pludmales volejbola sacensības «M. Gorškova piemiņas kausa izcīņa pludmales volejbolā».

Foto – Zane Gorškova
Spēlētāju kopbilde.

Sacīkšu organizators un galvenais tiesnesis Boriss Muravjovs informē, ka smilšu laukumos spēlēja piecas veterānu komandas un astoņas vīriešu/jauniešu vienības.

«Līdumniekos» bumbu dzenāja arī divi Latvijas Volejbola virslīgas volejbolisti – mežotnieks, «Poliura/Ozolnieku» spēlētājs Uģis Dombrovskis un «VK Biolars/Jelgava» dalībnieks Pēteris Aukmanis. Viesu statusā pāris sportistu no galvaspilsētas – Kārlis Brinkmanis un Renārs Vilmanis.

Veterānu konkurencē uzvaras laurus plūca Gedimins Ignatāvičs, Jānis Vastlāvis un Dzintars Dzenis, otrie palika Aleksandrs Staļmačenoks, Jānis Klabis un Aldis Ukstiņš, bet trešajā vietā Juris Dubinskis, Valdis Tijons un Jānis Kalējs.
Foto – Zane Gorškova
Veterānu grupas godalgoto vietu ieguvēji.

Jauniešu/vīriešu grupā astoņas komandas tika sadalītas divās grupās. Katras grupas uzvarētāji savus pretiniekus gaidīja pusfinālā, kamēr 2. un 3. vietas izspēlēja ceturtdaļfinālu, bet grupu pēdējo vietu īpašniekiem turnīrs bija noslēdzies.

Uzvaras laurus plūca rīdzinieki – Kārlis Brinkmanis un Renārs Vilmanis, aiz sevis atstājot Igoru Šerstu un Valēriju Makarovu, trešie – Nauris Artimovičs un Artūrs Zaķis.
Foto – Zane Gorškova
Dažreiz, kad neizdodas «izvilkt» bumbu, nākas pagulēt smiltiņās.


Sacīkšu organizators un galvenais tiesnesis Boriss Muravjovs

-Sacensības bija ļoti aizraujošas un interesantas. Viesspēlētāji no Rīgas bija ļoti meistarīgi, vietējie turēja līdzi un cīnījās. Arī virslīgas sportisti sacīkšu latiņu pacēla augstā līmenī. Priecājos par kuplo komandu skaitu un lieliski aizvadītu dienu. Mači ieilga līdz septiņiem vakarā.

 

 


 

M. Gorškova piemiņas kausā pludmales volejbolā spēle vīri no virslīgas un viesspēlētāji no Rīgas

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija