Mēmeles sports komanda uzvar Liepājā

2018-10-18 08:21
 
13.oktobrī Liepājas ostas Tirdzniecības kanālā norisinājās Latvijas Atklātā čempionāta ūdens motosportā noslēdzošais posms, kas jau astoto gadu pēc kārtas bija viena no ātruma festivāla “Kurzeme 2018” disciplīnām. Visi ar nepacietību gaidīja, kā izskatīsies sacensības jau tik dziļi rudenī, it īpaši tāpēc, ka līdz ar rudeni kanālu piepildīja draudīgi viļņi. Mēmeles Sporta braucējus tas nebiedēja, un viņi to parādīja ar saviem rezultātiem.
 
JT-250 klasē 2.vietu izcīnīja Toms Bundzinskis. Pirmais brauciens Tomam iesākās ļoti labi un pat pirmajos apļos bija labākais. Diemžēl pēc tam tehniskas ķibeles neļāva cīnīties par uzvaru.
 
GT-15 klasē pārliecinošu uzvaru izcīnīja Nils Slakteris, uzvarot divos no trim braucieniem.  Ralfs Zaharčenoks šoreiz 5.vietā, sasniedzot šis sezonas labāko rezultātu. Laurai Lakovicai sezonas noslēgums šoreiz nebija no veiksmīgākajiem – viņa ierindojās 6.vietā.
 
GT-30 klasē Miks Zaharčenoks izcīnīja otro vietu. Miks pēdejā braucienā sīvi cīnījās ar alūksnieti Robertu Miningu, bet konkurents izrādījās pārāks šajās sacensībās.
 
S-550 klasē skaistu uzvaru izcīnīja Kristaps Paegle, neatstājot lielas iespējas uzvarēt pārējiem konkurentiem.  Kristaps uzvarēja visus trīs braucienus un deva vērtīgus punktus komandai.
 
F-4 klasē Reinis Paegle pārsteidza daudzus ar savu sniegumu. Viņš izcīnīja otro vietu, aizvadot ļoti veiksmīgas sacīkstes, bet galvenokārt jāpiemin, kā Reinis deva skatītājiem patīkamu intrigu, uzvarot pēdējo braucienu un tikai nedaudz zaudējot lietuviešu konkurentam Paulim Stainim.
 
FR-1000 klasē 3.vietu izcīnīja Didzis Jovaiša. Pirmajos braucienos divas otrās vietas, bet pēdējā  braucienā finišu  diemžēl nesasniedza.
Kārtējo reizi komandu kopvērtējuma punktus visi gaidīja ar nepacietību, jo sacensībās daudzi bija parādījuši labu sniegumu un komandas garu.  Par spīti sīvajai konkurencei, skaistā uzvara atkal nonāca pie Mēmeles Sporta komandas, atstājot uz pjedestāla otrā pakāpiena šīs sezonas sīvākos konkurentus  – „NordOST”Alūksnes komandu.
 
Komandas vadītājs Didzis Paegle ir lepns, ka Latvijas simtgades jubilejas gadā kopīgiem spēkiem, sīvā cīņā komanda varēja kļūt par Latvijas čempioniem jau piekto reizi. “Šis gads nemaz nebija viegls – blakus visām uzvarām gāja arī pārdzīvojumi un sarežģījumi. Iespējams tieši tāpēc šī uzvara katram braucējam ir savā veidā īpaša”, stāsta Didzis.
 
Komanda saka vislielākos paldies mehāniķiem par sagatavo tehniku, ģimenēm par morālo un materiālo atbalstu, kā arī draugiem par to, ka juta līdzi sacensībās un ārpus tām. Milzīgs paldies arī mūsu sponsoriem, kas palīdzēja piepildīt mūsu komandas mērķus. Šo uzvaras prieku mēs dāvinām katram no jums, jo katrs ir ieguldījis kaut ko, lai Mēmeles Sports atkal varētu kopā stāvēt uz pjedestāla augstākā pakāpiena.
 
Informāciju sagatavoja: 
Kristaps Paegle

Mēmeles sports komanda uzvar Liepājā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija