„Mēmeles sports komandas mērķis – uzvarēt un piesaistīt vairāk jauniešus

2018-05-28 16:30
Jaunā sezona nav aiz kalniem, tapēc laiks apskatīt jaunumus, kas gaidāmi šajā sezonā – pārmaiņas, jaunie braucēji un mērķi, kurus sasniegt.
 
Līdz pirmajam posmam Jūrmalā atlikušas tikai 62 dienas, taču jau tagad komandā valda sāncensības gars. Pagājušajā gadā pēc vairākkārtējām uzvarām Mēmeles sports zaudēja vietu uz augstākā pakāpiena, bet ir laiks to izcīnīt atpakaļ. Esam nopietni gatavojušies arī aukstākajās ziemas un pavasara dienās, lai 2018. gada sezonā iepriecinātu fanus ar skaistām uzvarām un braucējus ar jauniem kausiem.
 
JT-250 klasē komandu pārstāvēt turpinās Toms Bundzinskis.
 
GT-15 klasē šogad turpinās braukt Nils Slakteris un Laura Lakoviča-Lakovica, kas ir vieni no favorītiem, un komandai pievienosies arī 2017.gada Eiropas čempions Formula Future – Ralfs Zaharčenoks. Liels prieks, ka braucējs pievienojas tieši no Formula Future - šo ūdens motosporta disciplīnu jāturpina attīstīt. Gaidāmi pārsteigumi un sīvas cīņas.
 
GT-30 klasē Miks Zaharčenoks iemēģinās pirmo sezonu, jo pagājušajā sezonā brauca jauniešu klasē GT-15. Iepriekš šajā klasē no Mēmeles sporta nebija braucis neviens braucējs, un būs interesanti pavērot, kā Mikam šajā klasē veiksies.
 
OSY-400 klasē savu čempiona titulu aizstāvēs Viesturs Lācis. Šajā klasē Viesturam būs jau ceturtā sezona.
 
F-4 klasē braukšanu turpinās Reinis Paegle, un centīsies uzradīt vēl labākus rezultātu nekā pagājušajā sezonā. Pieredze ir gūta, tāpēc ar katru treniņu gaidām labākus rezultātus.
 
R-1000 klasē savu otro sezonu aizvadīs Didzis Jovaiša. Viņš ir ambīciju pilns uzradīt vēl augstākus rezultātus un iepriecināt savus fanus.
 
F-2 klasi, kā jau katru gadu, Latvijas čempionātos pārstāvēs Uvis Slakteris.
 
 
Šajā sezonā komandai atkal pievienosies mums jau pazīstams braucējs. Kristaps Paegle stāsta: 
- „Šogad atgriežos, un palīdzēšu komandai izcīnīt ļoti kārotās uzvaras, kas pietrūka pagājušajā gadā. Klase, kurā braukšu, lai paliek noslēpumā. Ir vairāki varianti, atliek vien izvēlēties.” Ar nepacietību gaidīsim, kāda būs Kristapa izvēle un ,ko no viņa atgriešanās varēsim sagaidīt."
 
Iespējams, ka komandai pievienosies vēl kāds jaunietis, bet par to ziņosim velāk, lai saglabātu intrigu.
 
Komandas mērķis šogad ir vienozīmīgi uzvarēt Latvijas čempionātā. Pagajušajā sezonā bija daudz pārmaiņu - jauni braucēji, aiziešanas. Pārmaiņas nekad nav vieglas, bet, ko par to saka komandas vadītājs Didzis Paegle? 
- „Šogad esam gatavi cīnīties par uzvarām gan posmos, gan kopvertējumā, bet otrs mērķis ir turpināt attīstīt jauniešus un mēģināt sezonas gaitā piesaisīt vēl kādu Formula Future braucēju. Protams, ka uzvara ir tas, uz ko tiecas katrs braucējs, bet mēs kā komanda vēlamies attīstīt jaunos braucējus, lai sniegtu tiem iespēju sportā un parādītu ūdensmotosporta sāncensības garu."
 
Cerams, ka arī mūsu fani jau gatavojās un plāno savus grafikus, lai varētu atbalstīt komandu!
 
Avots: „Mēmeles sports" facebook konts

„Mēmeles sports" komandas mērķis – uzvarēt un piesaistīt vairāk jauniešus

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija