Mežotnes hokeja turnīrā uzvar brunavieši

2014-02-03 16:22

2.februārī Mežotnē, ledus laukumā pie Mežotnes internātskolas notika spraigas cīņas par Mežotnes pagasta kausu hokejā. Sacensībās piedalījās septiņas vienības, un vairāk kā četrdesmit dažāda vecuma hokejistu līdz pat vēlai vakara stundai noskaidroja uzvarētājus.

 

Kā atzīst sacensību organizātors Gvido Kalnmalis-finālcīņas bija aizraujošas, pretinieki līdzvērtīgi un līdz pēdējam brīdim bija grūti prognozēt uzvarētājkomandu. Ņemot vērā komandu skaitu- sacensības tika organizētas pēc apļa sistēmas, kur vienības tikās katra ar katru un 2 reiz 5 minūšu spēlē noskaidroja spēcīgākos. Finālspēles norisinājās divas reizes pa septiņām minūtēm.

 

Cīņā par zelta medaļām rezultāts tika atklāts tikai spēles otrajā pusē, kur pārāki par saviem sāncenšiem no "Metalurga" komandas izrādījās viesi no Brunavas. Trešajā vietā komanda "Garoza". Tālākās vietas komandas sadalīja attiecīgi - 4.vietā Gailīšu pagasta hokejisti, 5.vietā "Strēlnieks", 6.vietā "Mežotne", 7.vietā "Drakoni".

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Brunavas komandas spēlētājs- Kaspars Krāģis

1.vieta komandai „Brunava/Piecinieks” -  Toms Rozentāls, Kaspars Krāģis, Raivis Miļūns un Didzis Miļūns.

2. vieta komandai „Garozas metalurgs” - Jānis Staļūns, Andrejs Garījevs, Vladimirs Garījevs, Rolands Ržiščevs, Jānis Osis un Ģirts Stubs.

3. vieta komandai „Garoza” - Aigars Ābols, Gvido Kalnmalis, Andris Šerens, Artūrs Bērziņš un Guntis Andersons.

4.vieta komandai „Gailīši” – Raivo Ginters, Rihards Kalada, Uģis Jirgensons, Jānis Jirgensons un Edmunds Bērziņš

 

Rakstu sagatavoja-  I.Ūbele/ A.Dulbe

Mežotnes hokeja turnīrā uzvar brunavieši

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija