Nakts strītbolā triumfē "Bauskas Zelta Lauvas" komanda

2013-04-22 10:52

 

Naktī no 19. uz 20. aprīli, SN "Mēmele” norisinājās nakts strītbola turnīrs.

Turnīrs sākās plkst. 22:00 un noslēdzās tikai pēc plskt. 2:00. Kopumā turnīrā piedalījās 12 komandas, kas gan ir mazāk nekā pērn.

Komandās startēja dažāda kaluma spēlētāji. Basketbolisti, kuri ir pārstāvējuši komandas LBL, kā arī LBL2 un LBL3 čempionātos, jaunieši, kuri pašlaik trenējās basketbolā, kā arī basketbola entuziasti, kuriem basketbols ir aizraušanās un sirdslieta.

 

Uzvarētāju godā šogad komanda "BZL", kuri finālā ar rezultātu 16-14 uzvarēja "Black Sports" vienību un ar rezultātu 22-9 pieveica "Īslīce 2" komandu. Cīņā par otro vietu, "Black Sport" ar 28-19 pārāki pār "Īslīce2" komandu.

"BZL" komandā spēlēja -  T.Vilks, I. Šekavs, A.Simsons un M.Skrējāns.

 

Otrās vietas ieguvēji -  komanda "Black Sports" - A.Ausējs, G.Brička, un J.Ojāru.

 

Bronzu ieguva komanda "Īslīce2" - A.Ivanova, K.Kotenkovs, R.Kotenkovs un

S.Ševkunovs.

 

Zintis Alksnis, galvenais tiesnesis, kā arī pasākuma organizētājs par turnīra norisi un atsaucību ir apmierināts. "Prieks, par komandu skaitu. Tas nekas, ka pagājušo gadu bija vairāk komandas. Cilvēki atsaucīgi, pozitīvi, atmosfērā lieliska. Galvenais, lai paši spēlētāji izbauda šo pasākumu."

"Jācenšās uzrīkot arī vasarā kādi šāda veida turnīri, tikai ārā. Interese domāju, ka būs, un arī pašiem spēlētājiem ārā spēlēt strītbolu ir noteikti patīkamāk, tomēr, svaigs gaiss un cita atmosfēra."

"Priecē, ka turnīrā spēlē tādi spēlētāji, kuri ir spēlējuši vai vēl spēlē kādos no Latvijas Basketbola Līgas turnīriem. Tas tikai uzlabo turnīra kvalitāti, kā arī dod iespēju pacīnīties jebkuram ar šāda veida spēlētājiem."

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

Foto- Z.Alksnis