Neveiksme Iecavā sagādā trešo zaudējumu pēc kārtas

2014-03-06 09:12

Trešdien, 5.martā baušķenieku pārstāvētā basketbola komanda „Bauskas BJSS” viesojās Iecavā, kur tos uzņēma BK „Dārtija” vienība. Neveiksmju sērija turpinās „Bauskas” komandā un tiek piedzīvots trešais zaudējums pēc kārtas ar 73:79.

 

Kā jau varēja gaidīt, abas komandas laukumā aizvadīja vienlīdzīgu, sīvu cīņu. Pēc desmit spēlētām minūtēm, iecavniekiem +1 ar rezultātu 17:16.

Baušķenieki otro ceturtdaļu iesāka ļoti pārliecinoši. Lielisks izrāviens ar 0:16 ļauj  izvrizīties vadībā ar 17:29, tomēr „Iecavai” pietuvojoties, baušķenieki vairāk kļūdās, nespēdami realizēt savas iespējas, „Bauska” pēc otrās ceturtdaļas nonāk iedzinējos ar 35:32.

Pēc pārtraukuma, trešās trešdaļas sākumā, baušķenieki uz mirkli nokļūst vadībā, tomēr mājinieki ātri vien atgūst vadību un pirms spēles pēdējām desmit minūtēm rezultāts 59:54 „Iecava” labā.

Lai arī „Iecava” ātri iegūst 9 punktu pārsvaru, baušķenieki atgūstas un samazina starpību līdz -2, kad atlikusi vien minūte līdz spēles beigām. Savu uzbrukumu veiksmīgi noslēdz mājinieki iegūstot +4. Bauskai jāriskē, ko arī dara tās spēlētājs Ivars Zemītis, izpildot trīspunktu metienu, bet par nožēlu bumba grozā neiekrīt. Spēles beigu daļā tiek veiktas piezīmju „procedūras”, bet arī tas nepalīdz un baušķeniekiem zaudējums ar 79:73.

Ivaram Zemītim ierasti labākie komandas rādītāji par spīti tam, ka izdevies iemest vien 8 no 27 metieniem spēles laikā. No soda līnijas Ivars darbojās 100% precīzi iemeztdams 9 no 9 metieniem. Šoreiz 25 punkti, 8 atlecošās bumbas un 3 piespēles.

Arnis Simsons 23 punkti, 9 at.b.; Juris Ojāru 14 punkti, 3 atl.b., 1 piesp.; Toms
Vilks 6 punkti, 6 atl.b., 2 piesp.; Eliss Upenieks 5 punkti, 1 atl.b., 2 piesp.

"Ierastajam iecavnieku sastāvām ir pievienojušies trīs spēlētāji no Jelgavas, kas ļoti daudz ko deva komandas sniegumā. Nebūtu šo spēlētāju, viss būtu savādāk. Viņiem ir resursi, viņi to izmanto. Mums tādi nav. Pietrūkst komandā Renārs." tā Juris Ojāru "Bauskas BJSS" spēlējošais treneris. 

„Bauskas BJSS” komanda 22 aizvadītajās spēlēs pratuši izcīnīt 12 uzvaras un ir piedzīvoti 10 zaudējumi. Līdz regulārā čempionāta beigām atlikušas vairs tikai 4 spēles. Komanda ar 34 punktiem, pašlaik atrodas 6 pozīcijā. Atgādinām, ka play-off iekļūst 8 labākās regulārā čempionāta komandas.

Viegls ceļš, lai iekļūtu play-off baušķeniekus nesagaida. Jau rīt, 7.martā, plkst. 20:00  „Bauskai” spēle pret nomināli vājāko no visiem atlikušajiem pretiniekiem. SK”Rūjiena” komanda, kura atrodas tabulā vien divus punktus aiz bausķeniekiem un arī cīnās par iekļūšanu play-off zonā.

Atlikušās trīs spēles, „Bauska” aizvadīs pret vietu augstāk esošo „Carnikava” komandu un pirmo divu vietu īpašniekiem turnīra tabulā „Saulkrasti” un „Salacgrīva” vienībām.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe. 

Neveiksme Iecavā sagādā trešo zaudējumu pēc kārtas

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija