Nezaudējot nevienu spēli Bauskas jaunie futbolisti uzvar Zemgales čempionātā

2016-01-12 16:32
 
Zemgales reģiona telpu futbola čempionāts 2000./2001.gada dzimušiem jauniešiem notika no 12.decembra līdz 9.janvārim. Turnīrā jau otro gadu pēc kārtas piedalījās un par čempioniem nezaudējot nevienu spēli kļuva «Bauskas BJSS» komandas futbolisti.
Foto: personiskais albums
Komandas sastāvs: Ričards Rapševics, Rainers Jegorovs, Ivo Jarmaļuks, Ritvars Briedis, Kristers Panteļejevs, Adrians Danoss, Rihards Birznieks, Ēriks Markalovs, Renāte Gaugere, Edvīns Mučička. Bildē nav Tomass Valts Jirgensons.
 
 
Šiem pašiem spēlētājiem šis ir otrais gads pēc kārtas ne tikai kā čempioniem, bet arī otrais čempionāts pēc kārtas, kurš aizvadīts bez zaudējumiem.
 
Zemgales reģionā šajā vecuma grupā startēja sešas komandas izspēlējot divu apļu turnīru, jeb katra ar katru divas reizes. Bauskas jaunie futbolisti aizvadīja gandrīz nevainojamu čempionātu uzvarot deviņās no 10 cīņām un reizi spēlēts neizšķirti.
 
Sīvākais pretinieks bijaĶekavas komandas FK «Auda» spēlētāji, kuriem turnīrā otrā vieta. Pirmajā tikšanās reizē baušķenieki bija pārāki ar 1:0, bet otrajā aplī uzvara ar 2:1. Vienīgais neizšķirts turnīrā «Bauskas BJSS» komandai pret trešās vietas ieguvējiem «SK Kengaroos -3». Rezultatīvā mačā spēle noslēdzās ar 4:4, kaut pirmajā aplī baušķenieki bija pārāki ar 4:1. Kopumā čempionātā baušķenieki guva 45 vārtus, bet zaudēja 15. Komanda izcīnīja 28 punktus par 9 punktiem apsteidzot otrās vietas īpašniekus.
 
«Bauskas BJSS» komandas treneris Arturs Kupčiuns slavē savus censoņus. «Puiši nospēlēja lieliski. Uzbrukumā teicami darbojās Ritvars Briedis, aizsardzībā Rainers Jegorovs ar Ivo Jarmaļuku. Protams, vārtsargs Ričards Rapševics nevienu vien reizi komandu glāba no vārtu zaudējuma. Ar ķekavniekiem «sitāmies» jau pērn. Pirmajās divās kārtās izdevās viņus uzvarēt un jau pirms pēdējās – trešās kārtas mēs nodrošinājām čempiona godu. Galvenais bija turpināt iesākto un nezaudēt nevienu spēli,» par turnīra sekmēm stāsta komandas treneris. Viņš pastāstīja, ka cenšas jaunos censoņus iekārtot citās komandās. «Pēc jauniešu čempionāta beigām, baušķeniekiem vairs nav kur spēlēt. Bauskā lielās komandas nav, tāpēc zēnus mēģinu iekārtot citās komandās Olainē, Ķekavā vai Rīgā. Jācer, ka tuvāko gadu laikā Bauskā interese pret futbolu atdzims un nākotnē spēsim izveidot lielo komandu,» tā A. Kupčiuns.

 

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 
 

Nezaudējot nevienu spēli Bauskas jaunie futbolisti uzvar Zemgales čempionātā

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija