Noslēdzies šautriņu mešanas turnīrs Pelēkais rudens 2013/2014

2014-06-10 14:45

 

    2013.gada rudenī šautriņu metēji posās uzsākt startus turnīrā „Pelēkais rudens”, kurš 4 gadus pulcēja Vecumnieku un Bauskas novadu šautriņu metējus. Lai celtu meistarības līmeni, šajā turnīrā divu gadu garumā briedušās pārmaiņas uzsāka savu ritējumu. Tika pieaicināti Jēkabpils šautriņu metēji, tādējādi turnīru pārvēršot par Zemgales reģiona sacensībām.

    Turnīra dalībnieki startēja 10 kārtās 9 mēnešu garumā, līdz 2014.gada vasarā tika apkopoti un pasludināti 9  kārtu labākie rezultāti.

    Kopumā turnīrā startēja 37 dalībnieki, tai skaitā 9 Bauskas novada pārstāvji. Katra turnīra kārta bija aizraujoša un saspringta, jo spēlētāji nepaguruši cīnījās par ikvienu uzvaras punktu, bet tieši turnīra noslēdzošajā posmā dažiem dalībniekiem bija sevi jāparāda un jācer, ka veiksme būs sabiedrotā netiešajās cīņās. Dāmām izšķirošais mirklis bija play-off spēlē starp Andu Seimani (Jēkabpils) un Olitu Simaško (Vecumnieki), kur abām spēlētājām derēja tikai uzvara. Anda Seimane izcīnīja uzvaru šajā spēlē un arī kopvērtējumā. 2.vieta Bauskas pārstāvei Aretai Kovaļevskai, 3.vieta Anitai Mālderei no Bauskas.

     Kungiem pirms beidzamā posma jautājumu bija daudz mazāk. Nepārspēts trešo reizi pēc kārtas palika Vecumnieku novada pārstāvis Ingus Trušinskis, kura īpašumā aizceļoja ceļojošais kauss, otro vietu saglabāja Guntars Stipins (Vecumnieki), bet trešajā vietā ierindojās vairākkārtējais Latvijas čempions Guntars Grebskis no Jēkabpils. Labākais šautriņmetējs no Bauskas bija Oskars Kovaļevskis, kurš izcīnīja 4. vietu.

    Turnīra dalībnieki saka paldies Sporta centra „Mēmele” direktoram un komandai par doto iespēju piedalīties Bauskas novada šautriņmetējiem turnīra maratonā, kā arī par atbalstu sacensību organizēšanā!

Pielikumā: sacensību rezultāti.

 Informāciju sagatavoja - Areta Kovaļevska

Noslēdzies šautriņu mešanas turnīrs Pelēkais rudens 2013/2014

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija