Noslēdzas smilšu volejbola sezona

2017-08-15 09:04
 
Sestdien, 12. augustā, ar «Alfrēda kausa 2017» izcīņu noslēdzās sporta centra (SC) «Mēmele» pludmales volejbola sacensību sezona.
 
Rundāles novada zemnieku saimniecības «Līdumnieki» īpašnieks Boriss Muravjovs māju «Īslīči» smilšu laukumos sabraukumus rīkoja katru mēnesi, un arī sezonas noslēguma posms notika tur.
 
Jau sākot ar šī gada maiju, novada aktīvākajiem smilšu volejbola cienītājiem bija iespēja iesaistīties pludmales volejbola turnīros Vecsaulē, Mežotnē, Ceraukstē, Brunavā, Garozā, Īslīcē un Gailīšos, informē SC «Mēmele» galvenā speciāliste Inga Ūbele. Sacensības notika arī Rundāles un Vecumnieku novadā.

Šajā vasarā trīs veterānu pludmales volejbola sacensību posmi tika vētīti kopvērtējumā Vecumnieku, «Līdumnieku» un «Alfrēda kausa» izcīņas turnīros.

Pēdējā kārtā piedalījās četras veterānu vienības. Zelta medaļas izcīnīja Aivis Āns, Normunds Jubelis un Jānis Jirgensons, Sudraba godalgas tika Guntim Mašinskim, Raimondam Ušvilam, Gunāram Šteinhardam. Bronzas medaļas šoreiz Kasparam Dumpim, Jānim Vastlāvim un Jurim Dubinskim. Ceturtie šajā reizē Uldis Kolužs, Jānis Klabis, Aleksandrs Staļmačenoks un Gundars Dzīle.
 
Sezonas kopvērtējumā veterānu grupā uzvaras laurus plūca A. Āns, J. Jirgensons un N. Jubelis, otrie – J. Vastlāvis, G. Mašinskis, R. Ušvils un G. Šteinhards. Bronzas kausi tika U. Kolužam, J. Klabim un A. Staļmačenokam.
Veterānu turnīrā labākie noskaidrojās sīvā cīņā.

Dāmu konkurencē lielo «Alfrēda kausu» izcīnīja Laura Pumpute, Aiga Graudiņa un Sabīne Atmata. Otrajā vietā – Una Mašinska un Līga Irmane, trešās palika Rita Lejniece, Inese Skrēbena un Jolanta Ignataviča. Ceturtās šoreiz īslīcietes Signija Dmitrijeva, Beāte Bušmane un Maruta Gasaite, aiz sevis atstājot Alīnu Ivanovu, Kristu Pažemecku un Liānu Čužinsku.
Godalgu ieguvējas dāmu konkurencē.
 
Vīru sacensībās iesaistījās seši spēlētāju pāri. Pēdējā turnīrā nepārspēti bija Didzis Domokejevs un Nauris Artimovičs. Otrie palika Iļja Artemjevs un Ruslans Kuraševics. Bronzas kausi tika Oļegam Arsentjevam un Jurim Artimovičam. Ceturtajā vietā vīru konkurencē palika Mārtiņš Pūpols un Andrejs Rumjancevs, piektie – Nauris Pluta un Jurijs Grīslītis, sestajā pozīcijā brāļi Matīss un Nauris Štrovaldi.
Uzvarētāji vīriešu grupā.


SC «Mēmele» galvenā speciāliste Inga Ūbele:

- Lielu daļu vasaras bija grūti prognozēt, vai pludmales volejbola laukumi mirks ūdenī, pūtīs ziemeļu vējš vai kritīs ābola lieluma krusa. Pašlaik daba nedaudz norimusi un vasaras sporta sezona vēl turpināsies. Daudzi aktīvākie sportotgribētāji aicināja sarīkot vēl kādas smilšu volejbola sacensības. Arī «Īslīčos» māju saimniece Līga Valnere ierosināja tīklus vēl nenoņemt. Paldies visiem atbalstītājiem, īpaši Jānim Sīmanim un viņa ģimenei, par smilšu laukumu sagatavošanu.

Foto no organizatoru albuma.

 

Noslēdzas smilšu volejbola sezona

Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus ar zemu procentu likmi 3%

Larry Fox | 2022-03-04

Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus ar zemu procentu likmi 3%. Jūs varat aizņemties uz jebkuru termiņu no 1 līdz 25 gadiem un aizņemties jebkuru summu no £2 000 līdz £ 50 000 000,00 jebkuram mērķim. Pieteikties var, izmantojot whatsapp: +14092051142 vai e-pastu: larryfox2017@hotmail.com

Jauna diskusija