Otrajā pusfināla cīņā zaudējums. Bauska pret Lielvārdi par bronzu.

2014-04-28 22:11

    Šovakar, 28. aprīlī, atkārtotu zaudējumu „FS Mastters/ Ulbroka” komandai piedzīvoja „Bauskas BJSS” U18 vienība, šoreiz viesos ar rezultātu 4:5. Divu spēļu summā pusfinālā baušķenieki kapitulēja „Ulbrokai” ar rezultātu 13:15. Bauska par bronzas medaļām cīnīsies ar „Lielvārde” komandu.

    Spēles sākumā baušķenieki nonāca iedzinējos ar 0:1. Ilgi mājinieki nepriecājās, jo viesi no Bauskas minūtes laikā pārņem spēles vadību. Lai arī visa perioda laikā baušķenieki izdarīja vien 5 metienus pa pretinieka vārtiem, divi no šiem raidījumiem izrādījās precīzi. Valdis Vāvers un Rolands Kovaļevskis gūst vārtus ar minūtes intervālu, jau izvirzot „Bausku” vadībā ar 1:2, kā arī noslēdzās pirmais periods.

    Otrā perioda laikā mājinieki izlīdzina rezultātu, bet jau atkal „Bauskai” padodas atspēlēties, pašās perioda beigās atgūstot vadību spēlē pēc Kristapa Kurpnieka precīzā raidījuma. Pēc otrā perioda, tablo vēsta 2:3 par labu „Bauska” komandai.

     Izšķirošie notikumi risinājās pēdējā periodā, kura sākums baušķeniekiem vairāk nekā neveiksmīgs. „Ulbroka” gūst pašā perioda sākumā divus vārtus, un jau pārņem vadību ar 4:3. Lai „Bauska” tiktu finālā, bija nepieciešams gūt jau 3 vārtus. Lai arī nedaudz, bet mērķim izdodas pietuvoties, kad pēc Aiva Barkovska metiena tiek panākts neizšķirts, tomēr mājinieki ātri atspēlējas un izrauj uzvaru spēlē ar 5:4, izcīnot vietu finālā.

 

Ingus Panteļējevs, „Bauskas BJSS” U18 treneris par spēli.

„Minūtes laikā zaudējām vārtus un abi šie vārti bija vienādi - no aizvārtes piespēle un metiens no vārtu priekšas.”

Aizsardzībā kļūda.

„Koncentrēšanās vaina. Tā, pat arī gadās Virslīgā. Pietiek ar vienu minūti, lai izšķirtu spēles un visas sērijas gaitu. Neaizgāja puiši uz trešā perioda sākumu noskaņojušies, kā tas bija 1. un 2. periodā. Mazliet nesakoncentrējās, atslābinājās un viss. Šai spēlei bija augstākā likme, kura tika izlemta minūtes laikā.”

„Beigās jau spēlējām 6 pret 4 un iespējas bija. Neizmantojām arī 100% iespēju - netrāpījām tukšos vārtos.” stāsta treneris.

Divu spēļu summā -2.

„Varētu teikt, ka daļu no spēles pazaudējām mājas spēlē, kuru par mājas spēli var saukt nosacīti. Domāju, ka spēlējot „Mēmelē” būtu savādāk. Kad aizvadījām treniņu, tad darījām to uz lielā laukuma un visi taktiskie gājieni un kombinācijas tika veidotas uz lielā laukuma. Spēlējot uz mazāka izmēra laukuma, taktika bija jāmaina.”

„Šodien Reinis bija līmenī, lieliski nostāvēja. Vilka ārā sarežģītus metienus, tiesa, žēl ka mājas spēlē neizdevās tā labākā spēlē, bet kopumā, malacis. Kā jau minēju iepriekš, gaidīju vairāk rezultativitāti no otrās maiņas. Regulārajā čempionātā puiši meta iekšā, taču play-off vārtus, praktiski tikai pirmā maiņa guva.” turpina treneris.

„Ulbroka bija, kaut nedaudz, bet labāka. Lai arī regulārajā čempionātā viņi tik labu sniegumu nerādīja, tad uz play-off sniegums viņiem uzlabojās un spēja saņemties.” tā Ingus.

 

Rolands Kovaļevskis, „Bauskas BJSS” spēlētājs par spēli.

„Visi sapratām, ka jāpaņem perioda sākumi. Nevaram nogulēt, jāievirza viss mums par labu. Tas izdevās pirmos divus periodus.  Trešā perioda sākumā, 50 sekunžu laikā ielaidām divus vārtus, kas nozīmēja jau -2 divu spēļu summā. Tas nedaudz sagrāva komandu morāli. Tikām atpakaļ, iemetām, panākot tikai -1 , kad riskanti nospēlējām vidus zonā un jau atkal -2. Beigās izņemot vārtu sargu, bija teicamas iespējas, kuras nespējām realizēt. Lai arī zaudējums, uzskatām, ka nekas nav beidzies. Kā saka - pirmās un trešās vietas ir pašas labākās. Jāizliek maksimums piektdien, jānospēlē gudri, un viss būs labi.”

 

„Bauskas BJSS” U18 komandā punktus guva-

Aivis Barkovskis, Rolands Kovaļevskis 1+1

Dinārs Vaitaitis 0+2

Valdis Vāvers, Kristaps Kurpnieks 1+0

 

Spēle par trešo vietu tiks aizvadīta Lielvārdē, 2. maijā, plkst. 15:00, kad baušķeniekus uzņems lielvārdieši. Fināla cīņa plkst. 17:00 kurā tiksies „Talsi”- „Ulbroka” komandas.

 

Rakstu sagatavoja - A.Dulbe.

Otrajā pusfināla cīņā zaudējums. Bauska pret Lielvārdi par bronzu.

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija