Otrajā posmā volejbola komandas apmainās ar vietu sadalījumiem

2015-11-17 10:56
 
Volejbola kaujas notika Bauskas novada Ceraukstes pagasta Griķu pamatskolas sporta zālē, kur cīņā par sporta centra (SC) «Mēmele» organizēto «Lāčplēša kausa izcīņu volejbolā» veterāniem un vīriešiem – jauniešiem sacentās četras komandas katrā grupā.
 
SC «Mēmele» kausa izcīņas otrajā posmā veterāniem uzvaras laurus guva viesi no kaimiņu novada – vienība «Vecumnieki». Šoreiz viesiem ar sastāvu problēmas nebija. Vīri nokomplektēja komandu tik pat kā no visiem labākajiem spēlētājiem, kas ļāva rehabilitēties par neveiksmīgi aizvadīto pirmo posmu, kurā tikai ceturtā vieta.
 
Otrā vieta otrajā posmā «Mežotnes» volejbolistiem. Mežotnieši ar 2:1 uzvarēja «Īslīci», ar 2:0 pārspēti «JK» volejbolisti, bet vienīgais zaudējums pret uzvarētājiem ar 0:2.
 
Trešie – «Īslīces» vienības volejbolisti, bet pirmā posma čempioni – «JK», sastāva problēmu mocīti šoreiz tikai ceturtie. Par aizraujošāko maču optrajā posmā parūpējās «Īslīce» un «JK» komandas. Komandu duelī izšķirosājā otrajā setā volejbolisti aizspēlējās līdz rezultātam 37:35.
 
Veterānu vienība «Vecumnieki» visus sāncenšus uzveica ar 2:0, bet viens no komandas līderiem Ivars Sproģis pēc spēlēm sacīja, ka mači bijuši interesanti. «Lai arī rezultāts neliecina par grūtu turnīru, tik viegli nemaz mums neklājās. Visas komandas ir līdzvērtīgas un uzvarēt pa spēkam ir jebkurai vienībai. Mums izdevās savākt optimālo sastāvu, iespējams, turpmākajās sacīkstes pievienosies vēl viens spēlētājs».
 
Vīriešu – jauniešu sacensībās uzvarētāju godā – «Īslīce», otrie – «Vecsaule», trešie – «Mežotne I», bet ceturtie – «Mežotne II». Arī šajā grupā cīņas bija sīvas un aizraujošas, teju katrā duelī uzvarētājs tika noskaidrot pašā seta izskaņā. Čempioni  savus konkurentus uzvarēja ar 2:0, izņemot vecsauliešus, kuri pārspēti ar 2:1.
 
Sacensību galvenais tiesnesi Guntis Mašinskis informē, ka veterāniem vēl atlikuši četri posmi, vīriešiem – jauniešiem – divi. «Atlikušie posmi būs neprognozējami un interesanti. Vietu sadalījums mainās pēc katra posma. Prognozēt vietu sadalījumus pirms mačiem ir ļoti grūti,» situāciju turnīrā raksturo G. Mašinskis.
 
Rakstu sagatavoja: A.Dulbe
 
 

Otrajā posmā volejbola komandas apmainās ar vietu sadalījumiem

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija