Pēcspēles metienos uzvara pār Kuršiem

2014-12-21 12:51

Sestdien, 20.decembrī florbola klubs (FK) «Bauska» devās garajā ceļā uz Liepāju, kur baušķeniekus uzņēma vietēja «Kurši» komanda.

Latvijas florbola virslīgas čempionāts, pēc pasaules čempionāta triju nedēļu garās pauzes atsācies arī ar FK «Bauska» florbolistu līdzdalību.

Spēli vēja pilsētā neaizmirsīs Kristaps Namiķis, kurš guva savus pirmos vārtus florbola augstākajā sabiedrībā, izvirzot vadībā baušķeniekus ar rezultātu 0:1.

Līdzīgā spēlē pēc pirmās trešdaļas viesi no Bauskas atradās vadībā ar 1:3.

Otrais periods baušķeniekiem pagalam neveiksmīgs. Ielaisti četri vārti, iesisti tikai viens un vadībā jau «Kurši» ar rezultātu 5:4. Vienīgos vārtus periodā guva Pēteris Zeltiņš.

Spēles trešās trešdaļas sākumā mājinieki pārsvaru palielina līdz diviem punktiem, panākot 6:4, bet Ginta Velmunska un Anda Levīša vārtu guvumi piecdesmitajā minūtē viesu komandas labā panāk spēlē neizšķirtu.

Rezultāts vairs nemainījās, arī piecu minūšu papildlaikā vārti netika gūti un sekoja pēcspēles soda metieni. Veiksmīgāki šajā spēles elementā izrādījās baušķenieki izcīnot uzvaru ar 6:7 pēcspēles soda metienos.

 

Labākais spēlētājs FK „Bauska” rindās – Elvis Holsts

Rezultativitātes punktus FK „Bauska” komandas labā guva-

Gints Velmunskis 2+1

Kristaps Namiķis 1+1

 Pēteris Zeltiņš, Andis Levītis, Rolands Kovaļevskis 1+0

Valdis Vāvers, Zigmārs Liepa, Toms Niedre 0+1

 

 

«FK Bauska» galvenais treneris Ingus Panteļejevs par spēli.

 

„Pirmkārt, gribu apsveikt Kristapu ar viņa pirmajiem vārtiem virslīgā. Malacis.”

 

„Spēles sākums mums padevās labs. Pēc pirmās trešdaļas neizmantojām savus momentus. Bija daudz iespējas gūt vārtus ātrajos pretuzbrukumos, bet mēs to neizdarījām un tikām sodīti. Godīgi sakot „Kurši” nebija pelnījuši zaudēt, bet esmu priecīgs par diviem izcīnītajiem punktiem. Tabulā atrodamies ar liepājniekiem tur pat blakus, spēlei bija jābūt līdzvērtīgai.”

 

„Protams, noraidījumi. Tā ir lielākā problēma – nedisciplinētība, bet par to jau ir runāts un runāts.”

 

Pārtraukums nācis par labu vai sliktu komandai?

„Pārtraukumi mums vienmēr nāk par sliktu. Iesākam labi, trenējamies. Tagad atkal viss pa vecam. Negrib vīri nākt uz treniņiem, piespiest ar nevar. Amatieru sports. Domāju, ja „Kurši” komandas treneris redzētu mūsu treniņu procesu, cik cilvēki esam treniņos, viņš būtu šokā par to, kā viņi varēja zaudēt.”

 

Jelgava jāņem bez variantiem?

„Protams. Citas opcijas nav. Pašreiz svarīgākais ir trīs punkti, kaut uzvara ar vienu, diviem vāriem, vienalga. Galvenais ir no šīs spēles paņemt trīs punktus.”

 

Nākamā spēle FK „Bauska” komandai jau šodien, SN „Mēmele” plkst. 17:00 pret „Jelgavas novads” komandu.

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Pēcspēles metienos uzvara pār Kuršiem

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija