Pagarinājumā uzveikti bulldogi

2014-11-30 23:00

Latvijas florbola virslīgas čempionāta pēdējo spēli pirms triju nedēļu ilgā pārtraukuma sakarā ar Pasaules čempionātu florbolā, aizvadīja FK «Bauska» komanda, kura viesojās pie «Ķekavas buldogs» komandas. Spēles pamatlaikam noslēdzoties neizšķirti 9:9, papildlaika 13 sekundē baušķenieki guva uzvaras nesošos vārtus.

Florbola kluba «Bauska» komandai nevarēja palīdzēt ne tikai Toms Niedre, bet arī komandas kapteinis Pēteris Maziks un labākais rezultatīvo piespēļu padevējs visā turnīrā Ģirts Laugalis.

Mājinieki pirmie izvirzījās vadībā, gūstot divus vārtus pēc kārtas, taču baušķeniekiem izdodas atspēlēties un rezultāts tiek izlīdzināts. Abas komandas pa reizei apmainās ar vārtu guvumiem un rezultāts pēc pirmās trešdaļas 3:3.

Otrās trešdaļas sākumā, komandas «Bauska» spēlētājs Andis Levītis par bīstamu spēli saņēma piecu minūšu noraidījumu. Rolandam Kovaļevskim izdevās gūt vārtus mazākumā, panākot 3:4 baušķenieku labā, tomēr lielo skaitlisko vairākumu ķekavnieki neiznieko un pārņem vadību ar rezultātu 6:4.

Trešdaļas tupinājumā abas komandas gūst pa diviem vārtiem un rezultāts 8:6 bulldogu labā.  

Bauskas komandas spēlētāji panāca neizšķirtu 8:8. Lai arī «Ķekava» panāca 9:8 pēc vairākumā gūtajiem vārtiem, tikai pāris sekundes līdz pamatlaika beigām neizšķirtu 9:9 panāca Pēteris Zeltiņš.

Nospēlējot tikai 13 sekundes pagarinājumā, Valda Vāvera precīzais metiens nodrošināja baušķeniekiem uzvaru ar rezultātu 9:10.

 

FK «Bauska» komandā labākais spēlētājs – Ņikita Maksurovs

FK «Bauska» komandas labā punktus guva -

Valdis Vāvers 2+2

Rolands Kovaļevskis 2+1

Pēteris Zeltiņš 2+1

Gints Velmunskis 0+3

Ņikita Maksurovs 2+0

Andis Levītis 1+0

Uģis Ritvars Jirgensons 1+0.

 

Ingus Panteļejevs FK «Bauska» komandas treneris par spēli.        

 

Vecie labie nevajadzīgie noraidījumi.

„Mazāks laukums, vairāk divcīņas, vairāk noteikumu pārkāpumi. Domāju, ka ar disciplīnu tikām galā pēc spēles ar „Rubeni” ,bet izskatās, ka vēl neesam tā īsti gatavi visās spēlēs savaldīties. Neskaitot 10 min. noraidījumu, uz soliņa vīri pavādīja 17 minūtes. Periods mazākumā.”

 

Pietrūka Ģirts un Toma?                

„Protams. Domāju, ja šie abi būtu, būtu uzvarējuši. Vairākumā tieši viņi veido spēli. Ir komandas vieni no līderiem. Skaidrs, ka būtu savādāk, ja viņi būtu šodien. Bet tā nevar. Arī bez viņiem vajadzēja uzvarēt un dabūt nevis divus, bet gan trīs punktus turnīra tabula.”

 

Nākamā spēle FK «Bauska» komandai 20.decembrī viesos pret «Kurši» komandu.

 

Rakstu sagatavoja: A.Dulbe

Pagarinājumā uzveikti bulldogi

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija