Pārtrūkst florbolistu sešu uzvarēto spēļu sērija

2017-11-13 10:52
Svētdien, 12.novembrī Latvijas florbola 2.līgas čempionātā SC «Mēmele»/Code» florbolisti spēlēja Grobiņā, kur dramatiskā spēles izskaņā viesi piekāpās mājiniekiem «Kurši 2» ar 10:8.

Pirms Bauskas novada komanda devās uz Kurzemi, zemgalieši bija uzvarējuši sešās spēlēs pēc kārtas, vienīgo zaudējumu piedzīvojot sezonas pirmajā spēlē pret «Leģions/Grobiņas novads» komandu. Zīmīgi, ka «Kurši 2» mājas spēles aizvada Grobiņā...
 
Spēli Kurzemē lieliski iesāka mājinieki, pirmajā periodā izvirzoties vadībā ar 5:2. Otro periodu komandas nospēlēja līdzvērtīgāk – 1:2 un pirms izšķirošajām 20 minūtēm rezultāts vēstīja 6:4 liepājnieku labā.

Otrā perioda pašā izskaņā, baušķenieks Emīls Dzenis nopelnīja sarkano kartīti, par ko spēlētājs saņēma 2.spēles sodu un cīņa viņam bija beigusies. Emīlam, visticamāk, tiks piešķirta arī vienas spēles diskvalifikācija.

Mājinieki piecu minūšu vairākumu trešā perioda ievadā izmantoja gūstot divus vārtus. Viesi no Bauskas metās varonīgi atspēlēties. Septiņu minūšu laikā zemgalieši guva četrus vārtus un mazliet vairāk nekā divas minūtes līdz spēles beigām rezultāts bija 8:8.

Tiesa, spēles izskaņā, 37 sekundes pirms mača beigām, liepājnieki guva uzvaras vārtus. Baušķenieki riskēja nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet mājinieki guva vārtus bumbiņu raidot jau tukšos vārtos un spēle noslēdzās ar 10:8 «Kurši 2» labā.

SC «Mēmele»/Code» komandā piecus vārtus un divas rezultatīvas piespēles iespēja Aivis Barkovskis, savukārt vienības spēlējošais treneris Ingus Panteļejevs izcēlās ar 2+4. Viņam arī labākā spēlētāja gods komandā. Vieni vārti Liepājā arī Valta Smilgas kontā.

Jāpiemin, ka Aivis 2.līgas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar 24+11 jeb 35 punktiem ieņem otro vietu, bet Ingus Pateļejevs ar 9+14 jeb 23 punktiem ir piektais rezultatīvākais.

Bauskas novada vienības vārtsargs Gatis Ivanāns Grobiņā atvairīja 16 no pretinieku komandas 26 izpildītajiem metieniem.
 
 

SC «Mēmele»/Code» komandas treneris Ingus Panteļejevs:

- Spēle sākas jau ar iesildīšanos. Ja spēlētāji pienācīgi neiesildās, tad to uzreiz var redzēt spēlē. Tā arī notika Grobiņā, kad pēc vājas iesildīšanās ļoti slikti iesākām spēli.
 
- Palikām mazākumā un ielaidām divus vārtus tikai tāpēc, ka Emīls ielaidās sarunās ar tiesnešiem. Noraidīties par runāšanu ir tīrs disciplīnas jautājums. Lai arī pēc noraidījuma situācija kļuva praktiski bezcerīga, spēlētāji prata saņemties. Spēles izskaņā zaudējumu atvedām paši, pēc rupjas kļūdas aizsardzībā.

- Par galveno zaudējuma iemeslu kalpoja vāja momentu realizācija un spēlētāju iztrūkumus. Iespējas gūt vārtus bija vairāk nekā nepieciešams, bet tās netika izmantotas. Otrajā maiņā nebija Toms Mengots. Viņš ir spēlētājs, kurš būtiski spēj ietekmēt šī virknējuma sniegumu. Tāpat, noteikti pietrūka aizsargs Pēteris Maziks. 
 

SC «Mēmele»/Code» joprojām atrodas čempionāta Rietumu grupas tabulas galvgalī ar 18 punktiem. Par punktu mazāk ir komandām FK «Tērvete»  un «Leģions/Grobiņas novads.»

Nākamā spēle Bauskas novada komandai 19.novembrī mājās pret «Leģions/Grobiņas novads» florbolistiem.


 

Pārtrūkst florbolistu sešu uzvarēto spēļu sērija

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija