Pārtrūkst «SC Mēmele»/Bauskas BJSS» komandas desmit nezaudēto spēļu sērija

2017-10-20 12:43
 
Latvijas basketbola savienības otrajā LBL2 līgā sezonu turpina Bauskas klubs «SC «Mēmele»/Bauskas BJSS», kas cietis pirmo zaudējumu 19.oktobrī viesos ar 108:67 piekāpjoties «RSU».
 
Bauskas novada basketbolisti pirmo reizi čempionāta trijās spēlēs izjuta zaudējuma garšu.Spēle līdzvērtīga bija pirmo puslaiku. Pirmajā ceturtdaļā viesi no Bauskas spēja iegūt +10 pārsvaru, kuru divās minūtēs izsēja – 22:22. Otrajā ceturtdaļā mājinieki bija pārāki ar 28:20. Spēles liktenis tika izlemts jau trešjā ceturtdaļā, kurā baušķenieki zaudēja ar 28:14 un pirms pēdējām desmit minūtēm viesi jau atradās iedzinējos ar 78:56. Vēl sliktāk Bauskas komandai veicās spēles pēdējās desmit minūtēs, kurās zaudēts ar 30:11 un visā spēlē piedzīvota pamatīga sagrāve.

Jau trešo spēli pēc kārtas 30 punktu robežu pārsniedza baušķenieku rezultatīvākais spēlētājs Ivars Zemītis, kuram cīņā pret «RSU» 32 punkti un astoņas atlecošās bumbas spēlējot «no zvana līdz zvanam» jeb visu spēli. Mikus Karlovs iespējas astoņus punktus, bet pa sešiem Nikam Gaigalietim un Elmāram Arcimovičam.

«SC «Mēmele»/«Bauskas BJSS» komanda LBL 2  C grupā ar 5 punktiem ieņem trešo vietu. Nākamā spēle Bauskas novada basketbolistiem 27.oktobrī viesos pret «RTU» spēlētājiem, kuriem trijās cīņās viens panākums.
 

«SC «Mēmele»/«Bauskas BJSS» komandas treneris Juris Ojāru:

 
- Kopš pērnā gada, mums bija desmit nezaudēto spēļu sērija. Uzvarējām pirmās divas LBL 2 cīņas. Šis zaudējums, domāju, ka mums nāks tikai par labu. Tagad varam novērtēt kādā līgā spēlējam. Arī prtinieku komandas treneris neslēpa, ka šī bija viņu basketbolistu gada labākā spēle. No zaudējumiem ir jāmācās. Ceru, ka tagad spēlētāji sapratīs, ka jātrenējas vēl vairāk, lai LBL2 čempionātā mēs nebūtu «peramie zēni».

- Arnis Simsons otrās ceturtdaļas sākumā guva ļoti nopietnu galvas traumu – sadursmē ar pretinieku, viņam ar elkoni tika pārsista galva. Arī Kaspars Jakubonis palīdzēt nevarēja, kaut viņa spēka spēle zem groziem mums ļoti noderētu. Ivars Zemītis ir lieliskā fiziskā formā. Viņš jutās labi un tāpēc ļāvu spēlē visas 40 minūtes.


 


 

Pārtrūkst «SC Mēmele»/Bauskas BJSS» komandas desmit nezaudēto spēļu sērija

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija