Pirmajā play-off spēlē baušķeniekiem zaudējums

2014-03-01 21:41

Pirmajā play-off cīņā šovakar, 1.martā, metās FK „Bauska” florbolisti. Viesojoties pie „Lielvārde” komandas, bija gaidāma smaga un grūta spēle. Lai arī spēles sniegums bija labs, un komanda demosntrēja sakārtotu spēli, baušķenieki piedzīvoja zaudējumu ar 7:4.

Spēles sākums baušķeniekiem deva 1:2 vadību. Velmunskis Gints jau 42. sekundē gūst vārtus, izvirzot „Bausku” vadībā. Mājinieki izlīdzina rezultātu, bet perioda pēdējais vārds pieder viesiem no Bauskas, kad, pēc Ģirta Laugaļa piespēles, vārtus gūst Pēteris Maziks.

Spēles otrajā periodā baušķenieki zaudē modrību un par to tiek sodīti. „Lielvārde” gūst 4 bezatbildes vārtus, panākot 5:2 savā labā. Nepatīkamo radušos situāciju mazliet mazināja Pēteris Zeltiņš, kurš gūst vārtus, panākot 5:3.

Lai arī baušķenieki cīnījās, lielvārdieši iemet 2 vārtus, izvirzoties vadībā 7:3. Pēteris Zeltiņš ātri atbild ar vārtu guvumu uz mājinieku pēdējā vārtu guvuma, taču ko vairāk mainīt šajā spēlē neizdodas nedz vienai, nedz otrai komandai, un spēle noslēdzas ar rezultātu 7:4.

Ingus Panteļejevs, FK „Bauska” treneris, par spēli.

„Pirmais periods bija labs. Mēs nospēlējām tā, kā bijām gatavojušies. Spēles otrajā puslaikā uz mirkli zaudējām modrību, un tas uzreiz deva „Lielvārdei” iespēju, kuru viņi izmantoja ,gūstot pāris vārtus. Par daudz salaidām un tad jau atspēlēties pret šādu komandu bija ļoti grūti.”

„Principā mēs vairāk sabojājām paši savu spēli, nekā to izdarīja pretinieks. Neiesākām ātri uzbrukumus, daudz stāvējām uz vietas ar bumbiņu, par ilgu domājām. Elvis, lai arī ielaida 7 vārtus, kopumā nostāvēja labi. Gan jau bija kāda viena vai divas bumbas, kuru varēja izcelt, bet kopumā tiešām labi nostāvēja. Komandas līderi šodien mazliet ēnā kaut kur ielīduši. Gribējās vairāk no viņiem ko redzēt,” turpina treneris.

„Grūtākais spēle elements mums ir viens uz viens apvadīšana vai spēle aizsardzībā. Viens pret vienu jāspēlē aktīvām, drošāk. Jābūt pārliecinātākiem,” stāsta Ingus.

Rītdien otrā spēlē.

„Būsim godīgi. Lai būtu pozitīvs iznākums, rīt ir jāuzvar. Viena spēle izbraukumā ir jāņem. Rezultāts būs 0:0 un viss sāksies no jauna. Jāspēlē. Daudz ko izteiks fiziskā sagatavotība, bet kopumā uzskatu, ka esam gatavi spēlēt rīt ar pilnu atdevi. Puiši jūtās labi, un viņi darīs visu, lai uzvarētu. Būs labi!” sarunu nobeidz treneris.

 

Labākais spēlētājs FK „Bauska” komandā- Rolands Kovaļevskis

Rezultativitātes punktus FK „Bauska” rindās guva-

Ģirts Laugalis 0+3

Pēteris Zeltiņš 2+0

Gints Velmunskis, Pēteris Maziks 1+0

 

 

„Lielvārde” izvirzās vadībā sērijā ar 1:0. Atgādinām, ka komanda, kura pirmā gūs trīs uzvaras iekļūs pusfinālā.

Nākamā spēlē jau rīt, svētdien, Lielvārdē plkst. 19:00.

 

Rakstu sagatavoja- A.Dulbe

 

 

Pirmajā play-off spēlē baušķeniekiem zaudējums

lats

amats rokā | 2014-03-02

Līderi ēnā, bet rezultatīvi. 2 maiņa pa nullēm. Labākais Kovaļevskis, diez par ko? nepelnīti.

Re:lats

ome | 2014-03-02

tur Jums taisnība

flors

ome | 2014-03-02

(Komandas līderi šodien mazliet ēnā kaut kur ielīduši.) Cienijano treneri nosauc vārdos tos komandas līderus,ja tādi ir ,ko tad Tu apļinkus runā,paldies

Jauna diskusija