Pirmajās pludmales volejbola jaunās sezonas sacensībās Vecsaules pagastā spēlē 40 sportisti

2017-05-23 08:59
Vairāk kā 40 dažāda vecuma sportistu 20.maijā pulcējās Vecsaules pagasta Zvaigznes smilšu laukumos, lai piedalītos Bauskas novada šī gada pirmajās pludmales volejbola sacensībās «Vecsaules kauss 2017.»
 
Kopumā, līdz pat vēlam vakaram karstajā saulē, tika aizvadītas 36 cīņas. 
 
Pirmās medaļas sadalīja dāmas. Piecu komandu konkurencē par uzvarētājām kļuva Una Mašinska un Rovena Ignataviča, aiz sevis atstājot Lauru Pumputi, Sabīni Atmatu un Aigu Graudiņu, savukārt trešajā vietā Agita Solzemniece, Lauma Meimere un Megija Drunka.
Arī jauniešiem par medaļām cīnījās piecas vienības. Spēcīgākie šajā reizē ģimenes komanda - Didzis un Elizabete Domokejevi, otrajā pozīcijā Renārs Goldbergs un Ardis Māskis, bet bronza Gatim Driekam un Laurim Ozoliņam.

Vīriešu konkurencē tika pieteiktas 6 komandas. Tāpat kā pagājušajā gadā, nepārspēti palika Artūrs un Andris Rinkeviči, sudraba medaļas mežotniekiem Naurim Plutam un Maksim Kuzņecovam, bet bronzas godalgas Vecsaules duetam Jānim Kuļikauskim un Mairim Bajalim.

Veterāni izspēlēja vienu spēli un meistarīgāki izrādījās Ivars Zanders, Jānis Skrējāns un Mareks Golbergs, sudraba medaļas Ģirtam Bērzlejam, Ivaram Brazauskim un Andrim Kvedaram.

Sacensību organizatori saka paldies veikalam «Elvi» par atbalstu pasākuma dalībnieku apbalvošanā.

Pirmajās pludmales volejbola sacensībās Vecsaules pagastā spēlē 40 sportisti

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija