Pirms lielā pārtraukuma izcīnīta uzvara

2014-10-30 00:36

Kārtējo Latvijas florbola virslīgas spēli aizvadījusi «Bauskas» florbola komanda, kura izcīnot uzvaru ar rezultātu 5:8 bija pārāka pār «Latvija U19» vienību.

Uz spēli baušķenieki ieradās vien deviņu spēlētāju sastāvā, kas skaidrojams ar savainojumiem un darba dienas veicamajiem pienākumiem. Andis Levītis traumējis potīti, bet Uģis Ritvars Jirgensons iedzīvojies „sadzīves” ievainojumā traumējot roku. Vēl komandai palīdzēt nevarēja Pēteris Zeltiņš, Toms Rozentāls un Zigmārs Liepa.

Spēle pirmajā periodā līdzvērtīga, par ko liecina rezultāts 2:2. Abi vārti Toma Niedres kontā, pēc divām Ģirta Laugaļa piespēlēm.

Arī otrās trešdaļas laikā viesi no Bauskas izvirzās vadībā ar 5:2, kad precīzs divreiz Rolands Kovaļevskis un Ģirts Laugalis, kurš atzīmējās ar vienu precīzu raidījumu. Tomēr, mājinieki nepadodas un pietuvojas līdz rezultātam 4:5.

Spēles beigās meistarīgāk nospēlē baušķenieki, kuri gūstot trīs vārtus svin uzvaru ar 8:5.

 

„FK Bauska” galvenais treneris Ingus Panteļejevs par spēli.

„Ņemot vērā to, ka ieradāmies vien deviņu vīru sastāvā, mēs centāmies spēlēt piesardzīgi no aizsardzības, uz pretuzbrukumiem. Spēle izvērtās tā, ka no astoņiem vārtiem tikai divus guvām pretuzbrukumos, lai gan iespējas bija krietni vairāk. Bet tas neko nemaina, ja vien ir izcīnīta uzvara. Acīmredzot, pratām arī tā pat uzvarēt.”

 „Uzskatu, ka iepriekšējās divās spēlēs U19 komanda bija tuvāk savam optimālajam sastāvām, ar kādu var doties uz Pasaules čempionātu. Pašreiz, viņiem šis ir otrais sastāvs.”

U19 bija trīs pilnas maiņas, jums viena.

„Jā, varēja mūs vienkārši noskriet (smejas). Bet nē, uzskatu, ka spēlētāji pareizi sadalīja spēkus pa trešdaļām. Ar fizisko sagatavotību esmu ļoti apmierināts, lai gan uz beigām spēki manāmi pietrūka un pieauga kļūdu skaits, bet, spēlējot ar tik īsu soliņu, tas ir normāli. Protams, kāds cits pretinieks mūs sodītu.”

 

Labākais spēlētājs FK „Bauska” rindās- Rolands Kovaļevskis.

 

Rezultativitātes punktus baušķenieku labā guva

Rolands Kovaļevskis 4+0

Toms Niedre 2+2

Ģirts Laugalis 1+3

Dinārs Vaitaitis 1+0

Gints Velmunskis 0+1

 

«FK Bauska» Latvijas florbola virslīgas čempionātā ar astoņās spēlēs izcīnītajiem 11 punktiem ieņem sesto vietu tabulā.

Nākamā spēlē baušķeniekiem pēc trim nedēļām, kad 22.novembrī SN«Mēmele» viesosies «Valmiera» vienība.

 

Raktu sagatavoja – A.Dulbe

Pirms lielā pārtraukuma izcīnīta uzvara

Neviens komentārs nav atrasts.

Jauna diskusija